reklama
N
nataliak
Gość
wszystko bedzie zalezalo od ceny. najwygodniej bedzie mi pojsc do jednego z dwoch blizniaczych sklepow na solidarnosci w wawie, chyba najpopularniejsze u nas, bo tam zawsze jakis rabacik mozna ugadac. zakup bedzie na poczatku kwietnia, sprawdze wtedy ceny w sklepach internetowych i jesli bedzie gdzies taniej niz na solidarnosci to biore. allegro w ostatecznosci.
aldonta
Fanka BB :)
a ja was znowu zanusze xlanderem, znalazlam fajna oferta za 1430,5 za model 2010 na stronie Smyk - Sklep internetowy i teraz sie zastanawiam czy oplaca sie kupowac " na odleglość"? co w razie reklamacji??
atrakcyjne ceny mają w tym smyku
andziak1
(jak patrzę teraz na dzieci w spacerówkach, siedzące przodem jak im na buzki snieg pada i wiatr wieje, a nasze dzidizie też na zimę będą już w spacerówkach, to uważam że przekładana rączka to mus).
Też mieliśmy ten dylemat. Model x-landera z 2010 ma opuszczaną budkę niemal aż do barierki ochronnej + pokrowiec na nóżki. Nam się wydaje, że to wystarczy tym bardziej, że pół roczne dziecko woli podziwiać świat niż rodziców ;-)
magda102
Jak wali śniegiem to się folię zakłada
magda102
No domyślam się jak czasem tam musi od morza pizgać.
Ja używałam folii nie tylko jak padał deszcz, ale też jak silny wiatr wiał np. wczesną wiosną.
Wózek, który ja wybrałam nie ma przekładanej rączki, ale ma możliwość montowania spacerówki w dwóch kierunkach. Na dobrą sprawę to i tak młoda będzie jeżdzić przodem żeby sobie pooglądać to i owo.
Ja używałam folii nie tylko jak padał deszcz, ale też jak silny wiatr wiał np. wczesną wiosną.
Wózek, który ja wybrałam nie ma przekładanej rączki, ale ma możliwość montowania spacerówki w dwóch kierunkach. Na dobrą sprawę to i tak młoda będzie jeżdzić przodem żeby sobie pooglądać to i owo.
Pewnie, przodem do rodzicow, to sie z reguly tylko gondole montuje, a spacerowke to juz potem przodem do swiata. Dzieci lubia sie na wszystko patrzec, takie male dzieci wszystko interesuje.
A mi dzis kolezanka ma oddac za darmo, maclarena quest, bo jej dziecko ma juz 4 lata i jezdzic juz nie chce, a wiecej dzieci ona nie planuje. Jest tez przy nim ta folia przeciwdeszczowa. To bede juz miala wozki do 4 lat, jezeli tyle syn w wozkach wytrzyma. Jak mi go przywiezie to na dowod ;-)wstawie zdjecie, po czym wozek pojdzie do skladowki obok tego z gondola kupionego wczesniej...
A mi dzis kolezanka ma oddac za darmo, maclarena quest, bo jej dziecko ma juz 4 lata i jezdzic juz nie chce, a wiecej dzieci ona nie planuje. Jest tez przy nim ta folia przeciwdeszczowa. To bede juz miala wozki do 4 lat, jezeli tyle syn w wozkach wytrzyma. Jak mi go przywiezie to na dowod ;-)wstawie zdjecie, po czym wozek pojdzie do skladowki obok tego z gondola kupionego wczesniej...
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
My się zdecydowaliśmy na wózek firmy Tako Jamper,w sumie jak czytałam opinie to tak samo jak X lander ma i pozytywy i negatywy a nie ukrywam że cenowo trochę sie różnia. Zastanawiam się jeszcze nad kolorem ale chyba ten szary z dodatkiem zielonego.
reklama
My się zdecydowaliśmy na wózek firmy Tako Jamper,w sumie jak czytałam opinie to tak samo jak X lander ma i pozytywy i negatywy a nie ukrywam że cenowo trochę sie różnia. Zastanawiam się jeszcze nad kolorem ale chyba ten szary z dodatkiem zielonego.
Też zastanawiałam się nad Tako i byliśmy już zdecydowani właściwie ale u nas w rezultacie wygrał jednak Jedo Fyn 4ds. Ceną specjalnie się nie różnia a na żywo wydał nam się fajniejszy i ma większy wybór kolorystyczny.O Tako słyszałam dobre opinie od osób które go użytkowały także myślę że jest równie dobry