reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

ja dostałam w spodku po mojej bratanicy x-lander xa z 2006 roku i niewiele się rożni od tego z 2009 roku może tylko tym ze gondola jest bardziej okrągła wiec temat wózka jest zamknięty

reklama
Ja też raczej jestem zdecydowana na Tako Jamper ale nie miałam z nim jeszcze bliższego kontaktu;-);-) Tak, że muszę wybrać się do sklepu i go przetestować :tak:
Tak Wam zazdroszczę tych zakupów ja muszę do maja czekać...

A to wozek od kolezanki, o ktorym wczesniej pisalam, Maclaren Quest. Jest jak nowy. Kolor podoba mi sie jest stalowo-czerwony. Jestem zadowolona, zawsze to jeden wydatek mniej... Przed uzytkowaniem zdejme z niego materialowe czesci i upiore, to bedzie wogole jak ze sklepu. Bo latwo sie wszystko zdejmuje.;-)

Załączniki

• S7300279.jpg
    S7300279.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 52
  • S7300272.jpg
    S7300272.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 47
agate fajny wózek i kolory niezłe, i rzeczywiście mniej wydatków na raz zawsze te pieniądze można wydać na coś innego

Agate mam identyczny wózek (tylko ze różowy) po córce...moj byl nardzo dlugo uzywany, dlatego raczej dla drugiej sie nie nadaje, ale model ten jest super, bedziemy polowac tez na taki dla drugiej córci :tak::tak:

Fornetka, ten wozek bedzie uzywany dopiero, jak dziecko bedzie mialo poltora roku. Bo jest leciutki, nie zajmuje miejsca sklada sie w malutka parasolke. A do poltora roku, to kupilam taki inny z gondola i taka glebsza spacerowka z palakiem. Dla takiego malucha troche wygodniejszy. ;-)

Luleczka, kolezanka ten wozek tez przez 2 lata uzywala, ale jest w dobrym stanie, nic nie uszkodzony, siedzenie tylko troche miejscami przybrudzone, glownie na bokach siedzenia tam gdzie dziecko sie czesto raczkamiu trzyma, ale ono sie latwo odpina i pojdzie do pralki i wtedy wozek bedzie wogole jak nowy. Z tego co wiem, to maclareny tak szybko sie nie lamia, sa bezawaryjne. Ludzie maja jeden taki wozek dla kilku dzieci, jeden po drugim. I wozek caly czas sprawny i ten sam. Nie wiem, moze to zalezy tez od uzytkowania. Bo kolezanka to i duzo samochodem jezdzila, nie zawsze wozkiem.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry