reklama
Ja też raczej jestem zdecydowana na Tako Jamper ale nie miałam z nim jeszcze bliższego kontaktu;-);-) Tak, że muszę wybrać się do sklepu i go przetestować
Tak Wam zazdroszczę tych zakupów ja muszę do maja czekać...
Tak Wam zazdroszczę tych zakupów ja muszę do maja czekać...
A to wozek od kolezanki, o ktorym wczesniej pisalam, Maclaren Quest. Jest jak nowy. Kolor podoba mi sie jest stalowo-czerwony. Jestem zadowolona, zawsze to jeden wydatek mniej... Przed uzytkowaniem zdejme z niego materialowe czesci i upiore, to bedzie wogole jak ze sklepu. Bo latwo sie wszystko zdejmuje.;-)
Załączniki
Luleczka
Mama 2 córeczek ;)
Agate mam identyczny wózek (tylko ze różowy) po córce...moj byl nardzo dlugo uzywany, dlatego raczej dla drugiej sie nie nadaje, ale model ten jest super, bedziemy polowac tez na taki dla drugiej córci
Fornetka, ten wozek bedzie uzywany dopiero, jak dziecko bedzie mialo poltora roku. Bo jest leciutki, nie zajmuje miejsca sklada sie w malutka parasolke. A do poltora roku, to kupilam taki inny z gondola i taka glebsza spacerowka z palakiem. Dla takiego malucha troche wygodniejszy. ;-)
Luleczka, kolezanka ten wozek tez przez 2 lata uzywala, ale jest w dobrym stanie, nic nie uszkodzony, siedzenie tylko troche miejscami przybrudzone, glownie na bokach siedzenia tam gdzie dziecko sie czesto raczkamiu trzyma, ale ono sie latwo odpina i pojdzie do pralki i wtedy wozek bedzie wogole jak nowy. Z tego co wiem, to maclareny tak szybko sie nie lamia, sa bezawaryjne. Ludzie maja jeden taki wozek dla kilku dzieci, jeden po drugim. I wozek caly czas sprawny i ten sam. Nie wiem, moze to zalezy tez od uzytkowania. Bo kolezanka to i duzo samochodem jezdzila, nie zawsze wozkiem.
Luleczka, kolezanka ten wozek tez przez 2 lata uzywala, ale jest w dobrym stanie, nic nie uszkodzony, siedzenie tylko troche miejscami przybrudzone, glownie na bokach siedzenia tam gdzie dziecko sie czesto raczkamiu trzyma, ale ono sie latwo odpina i pojdzie do pralki i wtedy wozek bedzie wogole jak nowy. Z tego co wiem, to maclareny tak szybko sie nie lamia, sa bezawaryjne. Ludzie maja jeden taki wozek dla kilku dzieci, jeden po drugim. I wozek caly czas sprawny i ten sam. Nie wiem, moze to zalezy tez od uzytkowania. Bo kolezanka to i duzo samochodem jezdzila, nie zawsze wozkiem.
Ostatnia edycja:
reklama
Wiadomość z ostatniej chwili Jest u mnie mój tata pokazałam mu wózek który mi się podoba i obiecał, że mi kupi X-LANDER X3 2009+GON+FOT+TOR+FOLIE+ADAPT (903789770) - Aukcje internetowe Allegro