Wczoraj wieczorem, tak ogladalam te wozki na necie. I znalazlam w koncu cos odpowiedniego dla mnie. Mysle, ze zostane przy Mclarenie, moim pierwszym wyborze. Bedzie to Maclaren Techno Xlr i z gondolka. Mi nie zalezy na pompowanych kolach, bo warunki atmosferyczne mam dobre, chodniki rowne, ani na wielkim koszu na zakupy. Wydaje mi sie idealny dla mnie drobnej, niewysokiej kobiety. Poza tym wozek bardzo praktyczny w duzym miescie ze wzgledu na swoje niewielkie wymiary i wage. Martwi mnie tylko jedno, ze jest troche ciezejszy od Maclaren Quest, bo wazy 7,5 kg, a Quest 5,5 kg. Ale bede miala i gondolke i spacerowke w jednym, a wiec cos za cos. Mysle, ze tak bedzie lepiej, bez sensu miec kilka wozkow w domu. A gondolke bede mogla wykorzystywac takze, jako przenosne lozeczko na dzien i w nocy do naszego lozka bedzie mozna ja wstawic. Jest leciutka i nieduza. A wyglada ten wozek tak. Koszt 380 euro za wozek plus 95 euro za gondolke.
MACLAREN (dès la naissance) : Nacelle souple compatible avec la poussette Techno XLR , article publié sur NosBamBins.com.
A bez gondolki wyglada tak. Podoba mi sie to miekkie wykonczenie spacerowki na glowke. Kotore nie dokupuje sie, jest od razu w wyposarzeniu wozka.
Maclaren Techno Xlr | Comparer les prix et offres Mode & Accessoires - Kelkoo
MACLAREN (dès la naissance) : Nacelle souple compatible avec la poussette Techno XLR , article publié sur NosBamBins.com.
A bez gondolki wyglada tak. Podoba mi sie to miekkie wykonczenie spacerowki na glowke. Kotore nie dokupuje sie, jest od razu w wyposarzeniu wozka.
Maclaren Techno Xlr | Comparer les prix et offres Mode & Accessoires - Kelkoo