Jak bylam w te wakacje u rodzicow. To u nich w bloku na klatce na parterze pelno wozkow stoi. Bo ostatnio wprowadzilo sie tam sporo mlodych malzenstw. Blok jest bez windy. Roznych wozkow i tych dobrych firmowych i tych slabszych. I nawet do niczego nie przypiete. Moja siostra, jak przychodzi do rodzicow, tez swoj tak zostawia. Wlasnie dziwilo mnie to, ze nikt tych wozkow nie kradnie. I ludzie wcale sie nie boja tak zostawiac.
reklama
asia.k
Fanka BB :)
wiecie co a ja wczoraj dostałam co prawda uzywany ale na pąpowanych kołach wózeczek i mam peoblem z głowy![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
I
ivaz
Gość
co do trójkołowców jeszcze - musze przyznać rację Ivez - akurat Jane to naprade super wózki i nawet trójkołowiec w ich wydaniu jest suuper. No ale za tę markę się sporo płaci - tyle, że w tym przypadku cena idzie w parze w jakością.
Moje 3 znajome kupiły wózki jane i wszystkie są zachwycone :-)
Ja się jeszcze zastanawiam - najpewniej postaram się kupić jakiś używany Jane tyle, że czterokołowy (bo akurat te bardziej do mnie przemawiają). no jeszcze zobaczymy :-)
malina tu znalazłam świetną ofertę nomada z dosyć atrakcyjną ceną Sprzedam wózek Jane Nomad : Ogłoszenie w Dwukropek.pl. trochę napewno bedzie upustu, kołą można sobie dokupić, gondolkę można tez dokupic na allegro, za 200 zł i bedziesz miała supraśny wózeczek, napewno lepszy niż te wszystkie jedo, mikado itp
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Mam pytanko do Ciebie LENKA-kiedy planujesz zakup wózka teraz czy tuz przed urodzeniem maleństwa?A ja dziś byłam też na oględzinach wstępnych w sklepie i jestem przerażona tymi ciężaramiNormalnie załamkę zaliczyłam jak próbowałam lekko unieść taki wózek 4 kołowy z gumowymi oponami.
teraz to już na 100% jestem przekonana że kupuję gondolkę oddzielnie a wózek spacerowy najlżejszy jaki się da znaleźć - już pal licho jakie koła.
No i mi też pan w sklepie powiedział żeby sobie wybić z głowy zostawianie wózka na klatce bo to teraz "wzięty" towar u złodzieji - ponoć wszystko się sprzeda na allegroi już nawet potrfią wybić szybę w aucie żeby ukraść fotelik - tak jak radio - bo też da się "opchnąć" - masakra jakaś.
lenkaa*
Fanka BB :)
Mam pytanko do Ciebie LENKA-kiedy planujesz zakup wózka teraz czy tuz przed urodzeniem maleństwa?
W lutym - bo wtedy będę miała fundusze
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
klariss1
Błażej & Kacper Team ;D
a to mój typ, kolor zdecydowanie fioletowy, mysle, że cena równiez jest w miarę, a najważniejsze dla mnie jest to, że w zestawie jest fotelik
http://allegro.pl/item772627127_chipolino_wozek_wielofunkcyjny_gemma_3w1_fotelik.html
http://allegro.pl/item772627127_chipolino_wozek_wielofunkcyjny_gemma_3w1_fotelik.html
Lenkaa, najlzejsza spacerowka, to ten mac laren, o ktorym wczesniej pisalam, jezeli nie zalezy ci na pompowanych kolach. To moze by sie nadal? Ubranko przeciwdeszczowe jest od razu w zestawie, a ocieplacz na zime mozesz sobie oddzielnie dokupic. Bo robia do nich te ocieplacze, tyle, ze sprzedawane sa oddzielnie.
N
nataliak
Gość
a to mój typ, kolor zdecydowanie fioletowy, mysle, że cena równiez jest w miarę, a najważniejsze dla mnie jest to, że w zestawie jest fotelik
CHIPOLINO WOZEK WIELOFUNKCYJNY GEMMA 3w1 +FOTELIK (772627127) - Aukcje internetowe Allegro
przesliczny kolor!
ogolnie wozek wyglada calkiem calkiem ale niestety brak opinii o nim w sieci. nie oznacza to oczywiscie ze cos z nim nie tak ale w takim wypadku to zakup dosc ryzykowny. chyba ze udalo Ci sie cos znalezc albo znasz kogos kto z niego korzysta to podziel sie z nami
na rynku jest wiele wozkow ze skretnymi przednimi kolami, wiekszosc wzorowana na x-landerach, ceny korzystne, niestety slaba jakosc bo maja bardzo wadliwe stelaze. dlatego warto poczytac opinie uzytkownikow zanim podejmie sie decyzje o zakupie . najgorzej wypadaja chyba polskie wozki jak jedo czy mikado. w pierwszej chwili widzimy fajny wozek tanszy od tych topowych a wizualnie niewiele od nich odbiegajacy. a jak wczytamy sie w opinie o lamliwych stelazach to juz wiadomo dlaczego taka niska cena...
Kolka ma piankowe to i od razu 11 kilo wazy. To jeszcze produkuja wozki o nieskretnych przednich kolach? Chyba sie z takimi tu nie spotkalam. A mc larena za to to nic nie zlamie. Na spacerowke to u mnie bedzie raczej on. Na zakupy jezdze samochodem, to mi wielki kosz w spacerowce nie potrzebny. Mysle, ze mi sie ten wozek nada. A co do gondolki to sie jeszcze zastanawiam. Gondolka to i tak tylko na 6 pierwszych miesiecy. Wazniejsze jest aby miec solidna nielamliwa spacerowke, bo z tego korzysta sie jednak duzo dluzej.
reklama
N
nataliak
Gość
nooo ale u Ciebie lepsze warunki pogodowe ;P a tu jak jesienia/zima wyjedziesz na spacer w bloto/snieg tanim wozkiem to jedyne co mozna zrobic to zostawic go jak polamana parasolke i wrocic do domu z dzieckiem pod pacha ;P