reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
Witajcie Majówki Ciężarówki :-)

Własnie takich opini szukam - że coś jest za wąskie, ciasne, itp. Z braku doświadczenia w ogóle nie zwracam uwagi na takie rzeczy.
Dla mnie teakie sugestie i podpowiedzi są bardzo ważne. Można wysłuchać wielu doświadczonych osób, a później skorzystac z ich rad bądź nie...

Wiecie co - tak w ogóle to denerwuje mnie ten wielki wybór!! Nad wszystkim się trzeba zastanawiać... Nie można tak od razu kupić, tylko wszystko trzeba przemyślać, a i tak potem się okaże - tak jak piszecie - że wózek, który wybierzemy nie będzie do końca idealny.

A propos wyborów - wczoraj kupiłam wanienkę i znowu w sklepie miałam dylemat jaki rozmiar kupić, jak juz zdecydowałam (niestety dalej się zastanawiam czy dobry rozmiar wzięłam? Gdzieś przeczytałam, żeby kupic jak największą, a pani w sklepie powiedział, że niekoniecznie. Wzięłam średnią...), kolejny raz musiałam się zastanawiać, tym razem na kolorem :szok:!! O zgrozo!! I tak mam ze wszystkim...

Witajcie Majówki Ciężarówki :-)

A propos wyborów - wczoraj kupiłam wanienkę i znowu w sklepie miałam dylemat jaki rozmiar kupić, jak juz zdecydowałam (niestety dalej się zastanawiam czy dobry rozmiar wzięłam? Gdzieś przeczytałam, żeby kupic jak największą, a pani w sklepie powiedział, że niekoniecznie. Wzięłam średnią...), kolejny raz musiałam się zastanawiać, tym razem na kolorem :szok:!! O zgrozo!! I tak mam ze wszystkim...
hehehe ja wzięłam największą i błękitną ( a nie znałam wtedy jeszcze płci)
w środku ma wbudowany termometr z kaczuszką :-) no ija stelaż też kupiłam do wanienki :-)
berbel i jaki kolor wzięłaś??

Ja się Wam pochwalę naszym nowym zakupem... Okazja była cenowa, więc się nawet nie zastanawiałam... ja zamierzam swoją córcię wozić przynajmniej pierwsze 2 lata...

Załączniki

• P1020289.jpg
    P1020289.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 49
  • P1020295.jpg
    P1020295.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 49
  • P1020282.jpg
    P1020282.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 46
  • P1020287.jpg
    P1020287.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 49
My z M zdecydowaliśmy się na wózek Delti Emu http://www.allegro.pl/item903890113_wozek_gleb_spac_delti_emu_fotelik_3w1_superlekki.html#gallery .Bardzo fajny a przede wszystkim lekki.Będę musiała wnosić wózek po schodach i waga wózka była na pierwszym miejscu w wyborze pojazdu dla maluszka.Po złożeniu również zajmuje malo miejsca.starsz cóka miała wózek z pompowanymi kołami co jednoczesnie sprawiło,że wózek był ciężki i wnieść go na piętro to był dla mnie nie lada wysiłek,tym bardziej że po porodzie długo dokuczł mi ból pleców i tak gdy tylko córka skończyła pól roku kupiliśmy mniejsza spacerówkę na zwykłych kołach.Dlatego tym razem nie kupię wózka z pompowanymi kołami.

fajne sa te wozeczki delti emu, gdybym nie potrzebowala pompowanych kol to calkiem mozliwe ze wybralabym wlasnie ten.

reklama
Wiolan i Frigga, bardzo fajne wozeczki. I gondolki maja takie fajne wieksze i potem spacerowka fajna. I moderne design.;-)

Do góry