reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
Witajcie Majówki Ciężarówki :-)

Własnie takich opini szukam - że coś jest za wąskie, ciasne, itp. Z braku doświadczenia w ogóle nie zwracam uwagi na takie rzeczy.
Dla mnie teakie sugestie i podpowiedzi są bardzo ważne. Można wysłuchać wielu doświadczonych osób, a później skorzystac z ich rad bądź nie...

Wiecie co - tak w ogóle to denerwuje mnie ten wielki wybór!! Nad wszystkim się trzeba zastanawiać... Nie można tak od razu kupić, tylko wszystko trzeba przemyślać, a i tak potem się okaże - tak jak piszecie - że wózek, który wybierzemy nie będzie do końca idealny.

A propos wyborów - wczoraj kupiłam wanienkę i znowu w sklepie miałam dylemat jaki rozmiar kupić, jak juz zdecydowałam (niestety dalej się zastanawiam czy dobry rozmiar wzięłam? Gdzieś przeczytałam, żeby kupic jak największą, a pani w sklepie powiedział, że niekoniecznie. Wzięłam średnią...), kolejny raz musiałam się zastanawiać, tym razem na kolorem :szok:!! O zgrozo!! I tak mam ze wszystkim...

Witajcie Majówki Ciężarówki :-)

A propos wyborów - wczoraj kupiłam wanienkę i znowu w sklepie miałam dylemat jaki rozmiar kupić, jak juz zdecydowałam (niestety dalej się zastanawiam czy dobry rozmiar wzięłam? Gdzieś przeczytałam, żeby kupic jak największą, a pani w sklepie powiedział, że niekoniecznie. Wzięłam średnią...), kolejny raz musiałam się zastanawiać, tym razem na kolorem :szok:!! O zgrozo!! I tak mam ze wszystkim...
hehehe ja wzięłam największą i błękitną ( a nie znałam wtedy jeszcze płci)
w środku ma wbudowany termometr z kaczuszką :-) no ija stelaż też kupiłam do wanienki :-)
berbel i jaki kolor wzięłaś??

Ja się Wam pochwalę naszym nowym zakupem... Okazja była cenowa, więc się nawet nie zastanawiałam... ja zamierzam swoją córcię wozić przynajmniej pierwsze 2 lata...

Załączniki

• P1020289.jpg
    P1020289.jpg
    29,7 KB · Wyświetleń: 51
  • P1020295.jpg
    P1020295.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 52
  • P1020282.jpg
    P1020282.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 49
  • P1020287.jpg
    P1020287.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 51
My z M zdecydowaliśmy się na wózek Delti Emu http://www.allegro.pl/item903890113_wozek_gleb_spac_delti_emu_fotelik_3w1_superlekki.html#gallery .Bardzo fajny a przede wszystkim lekki.Będę musiała wnosić wózek po schodach i waga wózka była na pierwszym miejscu w wyborze pojazdu dla maluszka.Po złożeniu również zajmuje malo miejsca.starsz cóka miała wózek z pompowanymi kołami co jednoczesnie sprawiło,że wózek był ciężki i wnieść go na piętro to był dla mnie nie lada wysiłek,tym bardziej że po porodzie długo dokuczł mi ból pleców i tak gdy tylko córka skończyła pól roku kupiliśmy mniejsza spacerówkę na zwykłych kołach.Dlatego tym razem nie kupię wózka z pompowanymi kołami.

fajne sa te wozeczki delti emu, gdybym nie potrzebowala pompowanych kol to calkiem mozliwe ze wybralabym wlasnie ten.

reklama
Wiolan i Frigga, bardzo fajne wozeczki. I gondolki maja takie fajne wieksze i potem spacerowka fajna. I moderne design.;-)

Do góry