mniam, mniam, jakie pyszne skarpetusie. Na zdjęciu miała 14 miesięcy i gdzie tam jej było do podnóżka
reklama
Witajcie Majówki Ciężarówki :-)
Własnie takich opini szukam - że coś jest za wąskie, ciasne, itp. Z braku doświadczenia w ogóle nie zwracam uwagi na takie rzeczy.
Dla mnie teakie sugestie i podpowiedzi są bardzo ważne. Można wysłuchać wielu doświadczonych osób, a później skorzystac z ich rad bądź nie...
Wiecie co - tak w ogóle to denerwuje mnie ten wielki wybór!! Nad wszystkim się trzeba zastanawiać... Nie można tak od razu kupić, tylko wszystko trzeba przemyślać, a i tak potem się okaże - tak jak piszecie - że wózek, który wybierzemy nie będzie do końca idealny.
A propos wyborów - wczoraj kupiłam wanienkę i znowu w sklepie miałam dylemat jaki rozmiar kupić, jak juz zdecydowałam (niestety dalej się zastanawiam czy dobry rozmiar wzięłam? Gdzieś przeczytałam, żeby kupic jak największą, a pani w sklepie powiedział, że niekoniecznie. Wzięłam średnią...), kolejny raz musiałam się zastanawiać, tym razem na kolorem !! O zgrozo!! I tak mam ze wszystkim...
Własnie takich opini szukam - że coś jest za wąskie, ciasne, itp. Z braku doświadczenia w ogóle nie zwracam uwagi na takie rzeczy.
Dla mnie teakie sugestie i podpowiedzi są bardzo ważne. Można wysłuchać wielu doświadczonych osób, a później skorzystac z ich rad bądź nie...
Wiecie co - tak w ogóle to denerwuje mnie ten wielki wybór!! Nad wszystkim się trzeba zastanawiać... Nie można tak od razu kupić, tylko wszystko trzeba przemyślać, a i tak potem się okaże - tak jak piszecie - że wózek, który wybierzemy nie będzie do końca idealny.
A propos wyborów - wczoraj kupiłam wanienkę i znowu w sklepie miałam dylemat jaki rozmiar kupić, jak juz zdecydowałam (niestety dalej się zastanawiam czy dobry rozmiar wzięłam? Gdzieś przeczytałam, żeby kupic jak największą, a pani w sklepie powiedział, że niekoniecznie. Wzięłam średnią...), kolejny raz musiałam się zastanawiać, tym razem na kolorem !! O zgrozo!! I tak mam ze wszystkim...
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Oj tak. Skarpetki są wszędzie tylko nie na nogach. Dlatego teraz łazi w rajstopach, taka cwana jestem;-)
hehehe ja wzięłam największą i błękitną ( a nie znałam wtedy jeszcze płci)Witajcie Majówki Ciężarówki :-)
w środku ma wbudowany termometr z kaczuszką :-) no ija stelaż też kupiłam do wanienki :-)
berbel i jaki kolor wzięłaś??
i bardzo dobrze,Oj tak. Skarpetki są wszędzie tylko nie na nogach. Dlatego teraz łazi w rajstopach, taka cwana jestem;-)
swoją drogą mała cwaniara
wiolan
PODWÓJNA MAMA
Ja się Wam pochwalę naszym nowym zakupem... Okazja była cenowa, więc się nawet nie zastanawiałam... ja zamierzam swoją córcię wozić przynajmniej pierwsze 2 lata...
Załączniki
Frigga
Fanka BB :)
My z M zdecydowaliśmy się na wózek Delti Emu http://www.allegro.pl/item903890113_wozek_gleb_spac_delti_emu_fotelik_3w1_superlekki.html#gallery .Bardzo fajny a przede wszystkim lekki.Będę musiała wnosić wózek po schodach i waga wózka była na pierwszym miejscu w wyborze pojazdu dla maluszka.Po złożeniu również zajmuje malo miejsca.starsz cóka miała wózek z pompowanymi kołami co jednoczesnie sprawiło,że wózek był ciężki i wnieść go na piętro to był dla mnie nie lada wysiłek,tym bardziej że po porodzie długo dokuczł mi ból pleców i tak gdy tylko córka skończyła pól roku kupiliśmy mniejsza spacerówkę na zwykłych kołach.Dlatego tym razem nie kupię wózka z pompowanymi kołami.
N
nataliak
Gość
fajne sa te wozeczki delti emu, gdybym nie potrzebowala pompowanych kol to calkiem mozliwe ze wybralabym wlasnie ten.
reklama