reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Środki lokomocji maluchów

Wiolan i Frigga, bardzo fajne wozeczki. I gondolki maja takie fajne wieksze i potem spacerowka fajna. I moderne design.;-)
Ja tylko dodam, że w moim wózku gondolka składa się na płasko.. a cały wózek (stelaż+gondola) waży tylko 12 kilo...
Ja też muszę taszczyć po schodach wózek, więc dla mnie najważniejsza była waga... a gondolka jest dość długa, bo ma aż 83 cm długości, co pewnie pozwoli na dłuższe jej użytkowanie...

frigga: a te Deltimy są też fajne:):tak:

reklama
mnie się nie podobały kolory, podnóżek, ciężko wypina się gondole, mniej zwrotny,ogólnie jakość wydaje mi się gorsza, ale to moje odczucia :zawstydzona/y:

szanuje je bo ja widziałam go tylko w necie... te, które podałaś też świetne! Te dwa które podałaś widziałaś w krakowskich sklepach;> ?

jesli chcesz sobie porównać to te 3 modele są wlasnie na Teligi, w ŚD i Entliczku jest xlander, atlantica widzialam tez na Centralnej

reklama
Do góry