reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

krewetka gdzie oglądaliście te wózki? My byliśmy ostatnio w Entliczku na Wyki i też najbardziej nam pasował xlander xa, ale raczej zdecydujemy się na model z 2009. Wczoraj też czytałam o Jedo <Bartatina> (chyba Nataliak o nim kiedyś pisała) i też sensownie się prezentuje, a jest około 500 zł tańszy niż xlander. Jeszcze pojedziemy pooglądac do Entliczka na Dobrego Pasterza, bo tam jest spory wybór ( i są podobno Jedo do porównania) no i chcę jeszcze Świat Dziecka odwiedzic.

reklama
estragon, my byliśmy na Wyki, w ŚD( tam dość ciasno, nie ma mowy o manewrowaniu wózkiem) i na Teligi ( tam był xa, tako i atlantic), raczej zdecydujemy się na model 2010 bo widze ze 2009 wcale nie sa tańsze( chyba ze do kwietnia sie cos zmieni, ale w sklepie stacjonarnym nie mozna kupic modelu 2009) w ŚD przy płatności gotówka mozna liczyc na rabat ( chyba 10%)

no to na Wyki jest entliczek;-), my też tam oglądaliśmy, ale nie pytaliśmy o rabaty, bo ja będę chyba zamawiała na allegro, bo wychodzi taniej. Tam rzeczywiście nie było modeli z 2009, był pomarańczowy xlander z 2010, ale ten kolor "na żywo" akurat mi się nie podoba. Oglądaliśmy tam też ubranka, ale ceny mają wysokie, a ubranka... takie kiepskiej jakości mi się wydawały, tzn ta bawełna taka twarda...

estragon, jak przewertowałam internet to jak narazie wcale taniej nie jest, w ŚD, xlander kosztował ok 1580zł ( moja skleroza nie pozwala dokładnie zapamiętać:baffled:), a jeszcze jakiś kabacik i wyjdzie poniżej 1500 a w necie takiej ceny nie widziałam, no chyba ze polujesz na 2009 ale tez nie ma rewelacji, to ja juz wole dolozyc 100-150zl i miec model z 2010, na Teligi maja kolor zielony ( mnie on bardzo sie podoba), w entliczku raczej nie nastawiam sie na zakupy bo ceny dość spore, chcociaz maja dość duzy wybór biustonoszy, ale mojego rozmiaru nie było, ubranka juz mam wiec nie patrzyłam

Witajcie kobitki :-)

Widzę, że ten x-lander ma bardzo duże powodzenie. Mam jednak do Was pytanie jeszcze o tako jumper x - czy któraś z Was widziała go osobiście? Co w nim ewentualnie kest nie tak?

Krewetka ja też kojarzę, że ten xlander kosztował 1580 zł, ale to cena za sam wózek, czyli stelaż, gondolka, spacerówka, a na allegro sprzedają z 2009 jeszcze z torbą, folią p-deszczową, czasem parasolką, śpiworkiem czy nawet fotelikiem i adapterem.

Estragon, Krewetka gdzie jest Swiat Dziecka?:confused: a na Teligi to jaki sklep jest?
Ja jutro planuje podjechać na Św. Kingi i do tego sklepu pod hotel forum. I do Entliczka, ale na Wysłouchów.
A na allegro właśnie też zauważyłam że mało ciekawe ceny:-(Ja na początku kwietnia chciałabym kupić, może jeszcze przez te 2 miesiące spadną ceny. A pytałyście może jaki jest czas oczekiwania na wózeczek w sklepie?

asieek Świat Dziecka jest w N. Hucie, bodajże na Zgody, a Entliczek na Wyki, Dobrego Pasterza, Teligi i jeszcze gdzieś w Hucie.

Sorki, na Wysłouchów, nie Teligii:)))

Ostatnia edycja:
ceny x-landerow z 2009 spadna w necie jak we wszystkich sklepach pojawi sie model 2010 a na to jeszcze trzeba troszke poczekac, do polowy albo konca lutego. te z Was ktore planuja zakup wozka na kwiecien na pewno zalapia sie juz na duze obnizki starszych modeli.

reklama
Do góry