reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

Ja mam kilka kompletów pościeli do wózka, muszę przejrzeć co tam jest:-p Moja mama dawniej bardzo lubiła haftować i jest w domu kilka leciutkich kołderek, kilkanaście płaskich jaśków i na pewno jeszcze cośtam:-)
A Ty JustMe nie pracujesz to i spać nie możesz? Ja jutro na 8, ech co ja tu robie....

reklama
spiworek do wozka mysle ze bedzie zbedny. wystarczy jakas lekka posciel i kocyki a jak bedzie cieplo to nawet pieluszka flanelowa czy tetrowa.

:-) Ja "poszłam spać" razem z mężem o 23.00, ale miałam taki natłok myśli, że "wstałam" o 24.00 i siedzę na necie... lepsze to niż turlanie się po łóżku, tym bardziej ze do wyboru i tak nie ma zbyt wielu pozycji:-D Wychodzę z założenia, że pewnie za chwilę zmęczą mi się już oczy i pójdę spać...

no cos w ten desen aczkolwiek raczej tansze. ewentualnie sama poduszeczke bo czy kolderka czy kocyk to wyjdzie na to samo.

No właśnie, ja chyba nie będę tego w ogóle kupować, mam fajną kołderkę patchworkową, będzie akurat, a w lecie (mam nadzieję ze będzie w tym roku;-)) pielucha wystarczy..

Mam koleżankę która piękne pachtworki szyje. W miarę zbliżania się lata dam jej znać że pościel dla maleństw z lekka drogawa jest;-) Może jak załapie aluzję to poszyje więcej niż dla mnie:-)

posciel do lozeczka mozna kupic za okolo 20zl wiec wydatek wielki to nie jest, ta z linka jakas dziwnie droga byla ;P

reklama
Do góry