reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
jak bedziecie fotelik kupowac to tez zwracajcie duza uwage na firme i opinie bo to jednak musi byc duuuzo bezpieczniejsza rzecz niz wozek.

tak tylko ja jakoś nie yobrażam sobie dla noworodka takiego fotelika, tym bardziej, ze gdzieś czytałam, że przy tych isofixach nie ma możlwości zmiany pozycji fotelika, czyli zostaje pozycja siedząca...
ale fakt, róznica jest sporo. tyle to ja w sklepie za sam fotelik maxi-cosi dam :sorry2:
W tym jest regulacja położenia w 4 pozycjach i specjalna wkładka dla noworodków. Jak znajdę na temat tej firmy jakieś opinie, to wstawię :tak:

Wiecie, tak naprawdę droga jest właśnie sama ta baza isofix, na której montuje się fotelik- niektóre auta nowej generacji są juz przystosowane do automatycznego wpięcia isofixu- ale nie dam sobie głowy uciąć czy da się to wszędzie zamontować. Dowiedziałam się, że koszt takiej bazy to ok 600- 700 pln dla maxi cosi właśnie i że mało kto decyduje się na ten zakup w ogóle.

reklama
JustMe tylko własnie o to mi chodzi, że u mnie z tyłu w aucie nie ma 3 puntkowych pasów, bo to stare auto. jak będę sama jechała to mogę dizecko z przodu dać, ale jak już ktoś ze mną to lipa, bo nie wiem co z fotelikiem przy takich pasach jakie ja mam, dlatego tak pomyślałam o tej bazie

Do góry