aldonta
Fanka BB :)
Mi osobiście podoba się ten Mikado BOSTON - z dwoma kierowanymi kołami przednimi | Mikado - wózki dziecięce najwyższej jakości w opcji B13
nono wreszcie cos kolorowego ładny!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi osobiście podoba się ten Mikado BOSTON - z dwoma kierowanymi kołami przednimi | Mikado - wózki dziecięce najwyższej jakości w opcji B13
A ja tak czytam te wszystkie opinie na różnych forach i zgłupiłam... ;-)
Byłam przekonana do X-Landera XA z 2009 r. ale zaczynam się zastanawiać, bo wychodzi na to że nawet o połowę ( w dobrej promocji) tańsze Coneco Toledo ma większą gondolkę wewnątrz. I coraz więcej osób skarży się na tego X-Landera... :-(
I co w tym wypadku teraz wybrać?!?!
Dobrze że mamy jeszcze czas co najmniej do kwietnia
Ja tylko jestem ciekawa czy ten defekt to standard dla tych wózków czy wynika on z niewłaściwego użytkowania przez tę mamę. Nie wiem czy zdajecie sobie sprawę jak łatwo można spieprzyć zbieżność kół w wózkach, nawet tych firmowych. Wystarczy zablokować koła skrętne (czasem jest to niezbędne) i nawet na lekkich łukach skręcać wózkiem wręcz siłowo kierując jego ciężar na jedną oś, zamiast lekko unieść koła mi po prostu skręcić. To jest oznaka lenistwa hihi i też tego, że czasem bardzo się spieszymy, a wózek się po prostu pcha i nie zwraca uwagi na takie niby drobnostki ;-)widzialam dzisiaj kobiete z wozkiem mikado i kola mial tak rozklekotane ze nawet rownych sladow na sniegu nie zostawial ;P