reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
i tak też mi powiedział wczoraj sprzedawca. W każdym foteliku dziecko się poci, bo pod tapicerką jest plastik, poza tym żaden producent nie wpadł jeszcze na pomysł, żeby zrobic tapicerkę ze 100% bawełny, ale takowa chyba szybko by się niszczyła i plamiła...

no moja Nadia też się poci w romerze :( własie to samo pomyślałam o tapicerce..a do tego mogliby kilka małych dziurek na wylot zrobić na plecach w foteliku i już by był jakiś przepływ powietrza...

romer ma też letnie tapicerki do dokupienia, ja napewno coś takiego kupię, bo Jaśka mokrego wyciągałam już podczas ostatniego ocieplenia, to pełnego lata sobie nie wyobrażam :no:.
Mają dwie opcje - jedna pokrycie całe z frotki a druga takie wkładki na strategiczne miejsca. Nie wiem którą wybrać, bo pewnie frotka praktyczniejsza, ale nieciekawie tygląda - jak szary ręcznik. Za to druga opcja trochę mało izoluje od potliwego materiału.

ROMER TAPICERKA KEEP COOL

Romer Letnia Tapicerka do fotelików - zdjęcia, foto, galeria produktu

romer ma też letnie tapicerki do dokupienia, ja napewno coś takiego kupię, bo Jaśka mokrego wyciągałam już podczas ostatniego ocieplenia, to pełnego lata sobie nie wyobrażam :no:.
Mają dwie opcje - jedna pokrycie całe z frotki a druga takie wkładki na strategiczne miejsca. Nie wiem którą wybrać, bo pewnie frotka praktyczniejsza, ale nieciekawie tygląda - jak szary ręcznik. Za to druga opcja trochę mało izoluje od potliwego materiału.

ROMER TAPICERKA KEEP COOL

Romer Letnia Tapicerka do fotelików - zdjęcia, foto, galeria produktu

lenka.. wzielabym tylko ta wkladke.... i zapewne wezme... tylko pewnie do zakupu fotelika sie po lecie zabiore...

kurcze, tak was poczytałam i zadzwoniłam do dystrybutora cybexów. Letnia tapicerka do cybexa to koszt 90 zł!!!:szok::szok: + 20 zł przesyłka, bo tylko w Wa-wie mają. Tak więc totalna porażka:(((

No ale po chwili oprzytomniałam i zajarzyłam, że w aucie z klimatyzacją nie powinno być problemu z poceniem się dziecka.
W razie czego położę po prostu kawałek białego prześcieradła bawełnianego, bo pielucha też chyba za mocno ogrzeje.

obejrzelismy w koncu na zywo cosatto swift lite supa i stanowczo odradzam - sliczne ale strasznie waskie wozki.
musimy jeszcze przymierzyc lene do cybexa ale pojawila sie silna konkurencja dla niego, zupelnie przypadkiem, mianowicie jane sonic evo, ideal, ma wszystko czego oczekujemy od parasolki :)

showimage.aspx

łooo - jaki śliczny design :) A "po wiela" to cudo ? Moge się mylić, ale ze zdjęcia wnioskuję, że ma dosyć fajnie, jak na parasolkę oczywiście, amortyzowane koła.

w sumie to powinnam napisac ze ma wszystko poza atrakcyjna cena ;P 750-800zl czyli w sumie tyle co nowe cybexy. milosc od pierwszego wejrzenia, lena zachwycona!

reklama
wiesz... jak dla mnie, to cena jest dobra. Ja za swój płaciłam tysiaka a i to była super promocja w necie bez wyboru kolorystyki, tylko czerwony sprzedawali (szczęściem akurat o ten mi chodziło, ale liczy się fakt), bo cena sklepowa to ok 1200zł.
Nie ma co rozpaczać nad ceną jak jakość jest dobra, przekonasz się o tym przy użytkowaniu wózka. Ja dopiero teraz widzę jak różnie się postępuje z tym większym a jak z parasolką. Rzucam nią gdzie popadnie, wnoszę po schodach ze śpiącym dzieciem w rozmaity sposób, upycham na siłę w bagażniku, jak jest taka potrzeba, obiciążam tonami siat z zakupami, Jasiek jeździ w niej na stojąco kołysząc wózkiem na wszystkie strony, bo ma taki kaprys, wygina się, trzyma nogi na pałąku i od niego się odpycha, albo siada przodem do oparcia i odpycha nogami, napierając plecami na pałąk :baffled:. Tobie dojdzie jeszcze przemieszczanie się komunikacją miejską. I to wszystko przynajmniej przez 2 lata, więc to musi być coś porządniejszego, a za to się płaci.

Do góry