reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

marzena co ty gadasz?? jeśli young sport jest od 9 kg, to pasuje dziecku 9 kg, może koleżanka miała wyjętą tą wkładkę i dlatego uważasz, ze jest za wielki??
u mnie w grupie jak poszukasz, to jest Tomek w tym foteliku na foto i wcale za wielki nie jest, przecież tam wszystko można regulować..
my mamy recaro young sport i maxi cosi i jeśli mam porównać, to na chwile obecną maxi- cosi jest większy :-p a przecież jest 9-18 :-p

aga masz rację. Jej mały ma 3,5 roku i faktycznie zagłówek był na maksa wyciągnięty do góry i pewnie dlatego mi się wydawało że jest wielki :-) a i9 żadnej wkładki tez u niej nie widziałam :p
a jak będę u teściowej po południu to powiem szwagierce, żeby mi dała Nadię przymierzyć do tego recaro :) - będę miała wtedy realne porównanie do roemera :-)

reklama
elwiwas pierwszy link się nie wyświetla, powiem ci tylko ze my mamy graco mirage plus :) ogólnie jest ok, łątwo się składa- jedną ręką :), leki, tylko nózki dziwnie wiszą Tomkowi- jak u Lilianki ;)

ja jak pamietam do MAciulek rzadko kiedy trzymał na tym nóżki, może coś Oleśka, Wiolan, Aldonta powie na ten temat bo mają starsze dzieci.

My mamy ten
WÓZEK SPACEROWY CONECO PIERRE CARDIN IBIS (1545515427) - Aukcje internetowe Allegro

w miarę przyzwoity, ale niestety siedzisko jest małe. Nie wiem jak w innych parasolkach. Jak Jasiek w nim siedzi, to mu tę składaną część siedziska podnoszę żeby miał na dupkę więcej miejsca.
No i na pewno nie do prowadzenia jedną ręką, masakrycznie ciężko. Na dwie ręce spoko.
Poza tym dość łatwo go zdemontować, żeby wyprać tapicerkę.
Składa się też prościutko.
Co do podnóżka, mam wrażenie, że jest trochę za bardzo"pod wózkiem", bo Jagoda nigdy na nim nie kładła nóg, tylko jej dyndały w powietrzu. Niezbyt wygodnie jej było.

O innych wózkach nie mam pojęcia. Na spacery tylko x-lander, mimo że kobylasty, to łatwiej go prowadzić niz parasolkę:)

reklama
też myślę, że x-lander robi dobre wózki, warto się nimi zainteresować, dużo fajnych akcesoriów można do nich dokupić, zobacz z resztą sama, koleżanka ze spacerów ma i mi się ten wózek podoba, ceny nie są zbyt wysokie jak za taką jakość

Do góry