reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

moze trafila na jakiegos tatusia co dopiero co studiowal instrukcje montowania i zapinania fotelikow....:-)))))

a tak swoja droga to walsnie mi sie przypomnialao jak przyjechal po nas v do szpitala i zanim wyszlismy z oddzialu to uczyl sie montowac ovetto na oddziale od meza koleznaki heheh
Poprostu sie nie przygotowal a Mateusz sie pospieszyl .-))))

reklama
Tysia będziesz zadowolona - mam go (bali z resztą też). Jest super, szeroki, stabilny i tapicerka ekstra się czyści. Mi na wszelkie jedzeniowe akcje wystarcza wilgotna chusteczka - żadnych plam, żadnych zacieków. Tylko ja sobie dokupię jeszcze letnią tapicerkę.

Co do używanych fotelików, to jeszcze ewentualnie na taki 1-9kg, mogłabym się skusić, ale te późniejsze to sobie daruję. Fotelik, nawet bezwypadkowy, powienien po 5 latach być wymieniony, bo już nie spełnia w 100% swojej roli - cały czas działają na niego różne siły, hamowanie, zapinanie, odpinanie pasów - wszystko się wyrabia, tam są plastiki, styropiany - mało trwałe materiały. Niektórzy wożą jedno dziecko, drugie dziecko, a później jeszcze chcą odsprzedać, albo wozi latami w fotelu 9-25.

Oleśka ty sobie nie żartuj, ze pas ci nie starcza w waszym aucie!
ja miałam taki problem z fotelikiem 0-13, że nie starczał, ale teraz, jak fotelik jest przodem do jazdy, to nie ma problemu, aż jestem zszokowana, może coś źle zapinasz u siebie

oleśka - jasiek chce Ci w tym siedzieć ??wiem, że to dobre foteliki ale mój by się chyba wściekł

Ostatnia edycja:
kurde to dziwne, cholercia a w sklepie nie przymierzałaś??
fotelik ma dobre opinie, ale kurna żeby trzeba było pasy dokupywać :no:

elwiwas, no właśnie się wścieka.

Kupiliśmy uniwersalny - zostanę pewnie potępiona, jak poczytałam niektóre posty Półkę zdejmuje si ę około 3-go roku i wtedy fotelik jest już normalny, czyli taki

sama nie wiem, co robić, czy oddać go, czy próbować Jaśka przyzwyczaić.
Mam jeszcze 9 dni na decyzję, bo jest 10 dni na zwrot.

reklama
Do góry