reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

to ja coś dodam od siebie
zwracajcie przede wszystkim uwagę, aby oparcie rozkładało się na płasko w spacerówkach (albo prawie na płasko), zwłaszcza jeśli wasze dzieci zasypiają na spacerkach, tak jak mój. Wczoraj spał ponad 4 godziny, ale nawet krótsza drzemka w pozycji półleżącej jest męcząca i raczej niezdrowa. Myślę, że to jeden z najważniejszych punktów, jeśli chodzi o wybór spacerówki. Chyba, że dziecko nie sypia w ogóle w ciągu dnia;)

reklama
Marzena, masz na myśli ten kolor?:

Plum%202011.jpg

na żywo jest taki.... hm... jak czerwone wino bardziej... burgund czy coś w tym stylu.

ten kolor się śliwka nazywa.. czyli PLUM...:p

Nie mam nikogo, kto mógłby mi kupić w DE, ale.... w AMKO w Wawie jest za niecałe 1 000 pln, a na tej stronie

Wózek spacerowy I'coo Pluto 2011 :: Wszystko.dla.dziecka.pl

za 890, więc tyle samo:-)

Dla mnie to są 2 najładniejsze kombinacje, dla chłopca & dziewczynki:

i'coo Seat Pads

ten kolor się śliwka nazywa.. czyli PLUM...:p

No tak i jest taki jak śliwki z HIPPA:-D

Estragon, tak jak pisałam wcześniej , ten rozkłada się prawie że na płasko:tak:

Po info od Wiolan, że na niemieckich stronach ma dobre opinie i po sprawdzeniu na stronach UK (nienawidzę czytać po niemiecku....) zaczynam się do niego przekonywać jeszcze bardziej....

Ostatnia edycja:
Marzena, masz na myśli ten kolor?:

Plum%202011.jpg

na żywo jest taki.... hm... jak czerwone wino bardziej... burgund czy coś w tym stylu.

:tak: ale skoro nie jest fioletowy (oblookalam tylko na googlach i nie zwrociłam uwagi, że to jest PLUM :p), tylko bardziej burgund to wybrałabym brązowy z różową wkładką :)

wiolan no ja właśnie zobaczę jak jest w DE to oblookam go na zywo i jak mi się spodoba to chyba zakupię. A co do niemieckich sklepów internetowych to wysyłka do PL około 25EUR więc wychodzi chyba na to samo :)

a tak wogole to mi się wydaje, że to i'coo to jest chyba ta sama firma co hauck...

Ostatnia edycja:
Czytałam, że kiedyś Hauck robił wózki dla I'coo, ale miały marne opinie i tego Pluto robi już jakaś inna firma, ale nie wiem jaka dokładnie, w każdym razie podobno dobrze się sprawują...

Strega a my mamy maxi cosi z czarna budka i nie wyplowiala na sloncu,choc w zeszlym roku go na sloncu nie oszczedzalismy?

mi gondola tez nie wyplowaiala ale spacerowka maxi taxi neistety lapnela sporo slonca i jest oblazla niestety...nie to ze lapnela przy nas ..wczesniej wozka uzywala moja sioatra a ja go dostalam w spadku :-)))) wiec darowanemu koniowi nie zaglada sie w zeby szczegolnie ze to wozek domowy
http://www.e-bebek.com/i/p/300/03/mMAX-30703_1.jpg

Jakis zdecydowanie inny material niz ten z budki gondolki czy drugiej spacerowki maxi cosi speedi...a MacLaren sie trzyma ladnie

Ostatnia edycja:
chyba nie ma co porównywac klimatu śródziemnomorskiego z polskim czy angielskim. Myślę, że tutaj nie grozi nam wypłowienie, lato jest przez 3 miesiące, a dni mocno słonecznych niedużo, zresztą chyba nikt nie wystawia dziecka codziennie na słońce od rana do wieczora, zwłaszcza 1,5 rocznego, które zapewne będzie więcej czasu przebywało poza wózkiem.

reklama
Do góry