reklama
estragon
mamusia synusia:P
widziałam ostatnio u mnie na osiedlu taki zaprzęg:d, nie wiem czy był to konkretnie ten wózek, ale świetne rozwiązanie, chociażby na wycieczki za miasto.fajny ten i coo :-)
My oczywiscie bedziemy mega oryginalni bo jak Wy zamieniacie na mniejsze i lżejsze to my na wieksze grzmoty ;-)
Croozer Designs - Australia - Kid For 1
wiolan
PODWÓJNA MAMA
fajny ten i coo :-)
My oczywiscie bedziemy mega oryginalni bo jak Wy zamieniacie na mniejsze i lżejsze to my na wieksze grzmoty ;-)
Croozer Designs - Australia - Kid For 1
napisze:
WOOOOOOOOOOOOW.....
ano sie zastanawiam czy zostawić Jane czy nie. Inna sprawa czy uda mi sie sprzedać. Znajomi mają Chariota Chariot-Cougar 2 czerwona przyczepka do przewożenia dzieci Chariot Przyczepki i jest super :-) nie mają juz spacerówki żadnej. Ale 2700 to jednak troche dużo nawet jak sie uda sprzedac Jane i Roana...
Wonka uk
Fanka BB :)
a co powiecie takim kolorze?
bo z rozowym to jakos nie chce chyba
icoo Pluto 10 Stroller - Jasmine from i'coo part of the Strollers range available at PreciousLittleOne
bo z rozowym to jakos nie chce chyba
icoo Pluto 10 Stroller - Jasmine from i'coo part of the Strollers range available at PreciousLittleOne
Chrupcia gdzies czytalam,ze polskie prawo zabrania przewozenia dzieci w takich własnie przyczepkach,chyba ze cos zmienilo.
Zmieniło - od marca 2011 już można :-)
wiolan
PODWÓJNA MAMA
Zmieniło - od marca 2011 już można :-)
no popatrzaj.. jaki zbieg okolicznosći)))))))
WOnka: śliczniasty....... ja lubie takie kolory.. i ŚLIWKOWE... czyli Plumy...
reklama
corina
Fanka BB :)
calkiem na plasko nie, ale najnizszy poziom spokojnie pozwala na uciecie drzemki, w zalaczniku foto https://picasaweb.google.com/kasikop/Pluto?authkey=Gv1sRgCLPc8tDsjJ-x6wE# :-)interesuje mnie czy on sie rozklada na plasko?albo chociaz na tyle zeby dziecko moglo w nim moglo wygodnie na drzemke zostac?
Ostatnia edycja: