reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
no to w koncu wynalazłam coś ciekawego..... przełamałam monopol chrupci i JustMe:pPP

fajny i jak sie sklada! dla zainteresowanych cena 6tys a za 800zl mozna dokupic siedzonko dla drugiego dziecka ;)

jedyne 6 tysiecy....

świetne, właśnie miałam zapytać czy 2 miliardy czy tylko miliard, więc tylko miliard ...

daj mi pol miliarda a sprzedam Ci z tym dodatkowym siedzonkiem dla 2 dziecka.... dorzucę jeszcze parę drobiazgów...:)))

z doswiadczenia wiem ze to co na filmikach sklada sie plynnie, na zywo juz niekoniecznie, mysle wiec ze konstrukcja jest przemyslana.

taaaa zwlaszcza jak cos wazy samo w sobie 36 kilo..... hi hi

No to teraz poradźcie: i'coo czy maclaren???

ja na zywo i'coo tez widzialam i zrobil na mnie wrazenie... a wtedy agata w brzuchu byla...

no któryś z tych większych- XLR? XT? Na pewno nie kupię "malucha", bo mi się dziecko nie zmieści:)

taaa zwlaszcza taki 2-3 latek....

ja dodam, że w koncu odebraliśmy ten nasz obiecany Casualplay citta..... niby na darowane sie nie narzeka ale powiem tylko że porażka !!!!!!!!!!

justme5 jak chcesz sie wyrozniac to kup i'coo, poza tym mysle ze oba sa ok choc osobiscie nie lubie duzych maclarenow.

justme5 jak chcesz sie wyrozniac to kup i'coo, poza tym mysle ze oba sa ok choc osobiscie nie lubie duzych maclarenow.

A jak nie chcę?:-p:-p:-p

Problem w tym, że o tych i'coo mało ludzie piszą... Pojadę jeszcze raz do tego sklepu, mieli tam też XLRa (różowego:))) i będę macać i porównywać:-D

A jeśli I'coo to brałybyście taki oczojebny niebieski (zwie się lazur chyba) czy czarny i kolorową wkładkę??

A jak nie chcę?:-p:-p:-p

Problem w tym, że o tych i'coo mało ludzie piszą... Pojadę jeszcze raz do tego sklepu, mieli tam też XLRa (różowego:))) i będę macać i porównywać:-D

A jeśli I'coo to brałybyście taki oczojebny niebieski (zwie się lazur chyba) czy czarny i kolorową wkładkę??

moj jest brazowy i ma blekitna wkladke, super to wyglada:) na poczatku nad tym pastelowym zielonym sie zastanawialam, ale jednak ciemniejszy wozek jest bardziej praktyczny, a wkladke mozna fajna dobrac i super to wyglada aa i dla naszych maluszkow jest lepiej bo miekko pod pupcia:) pluto3.jpg a tu jest fajne polaczenie czarnego z blekitem:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry