reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
j a mam wozek z czarna budka tzn mialam....i od slonca strasznie mi wyplowiala ..ale to mowie o maxi cosi..maja budki z innego materialu...MacLaren uzywala od pazdziernika wiec narazie sladow wyplowienia nie mam...a wozek mam brazowo niebieski i kolory jak byly takie sa
Takze to takie male spostrzezenie na temat ciemnych kolorow i duzej ilosci slonca

Ostatnia edycja:
Strega a my mamy maxi cosi z czarna budka i nie wyplowiala na sloncu,choc w zeszlym roku go na sloncu nie oszczedzalismy
JustMe daj znac pls jak sie zdecydujesz na ktorys z wozkow
tez musze nabyc,bo troche nam szkoda naszego wozka na wakacje.
ten i'coo podoba mnie sie tyz:tak:
interesuje mnie czy on sie rozklada na plasko?albo chociaz na tyle zeby dziecko moglo w nim moglo wygodnie na drzemke zostac?

Się rozkłada:tak: "pozycja spoczynkowa 169 stopni" więc niewiele brakuej do 180;-) Niżej masz kilka danych:

Bardzo wysokiej jakości wózek przewozowy o szerokim siedzisku (40
cm). Wszystkie elementy konstrukcyjne są wykonane z metalu, dzięki
czemu wzmocniona została wytrzymałość wózka.
Charakterystyka wózka:- pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa,- regulowany podnóżek,-
zdejmowane poszycie z możliwością ręcznego prania, - skrętne kółka z
możliwością blokady,
oparcie regulowane w 3 pozycjach (pozycja spoczynkowa 169 stopni), - głębokość siedziska: 23 cm, długość
oparcia: 49 cm, długość w pozycji leżącej (z podnóżkiem) 84 cm., -
szerokość siedziska 40 cm, - duży kosz na zakupy, - amortyzacja
tylnych kół, - wysokość rączki 107 cm, - średnica kół: 14 cm, -
wymiary po złożeniu: dł. : 107 cm, szer.: 30 cm, gł.: 35 cm, -
wymiary wózka po rozłożeniu: wys.: 107 cm, szer.: 51,5 cm, dł.: 85
cm., - waga wózka : 7,5 kg. ,

dodam jeszcze (choc pewnie to prawda oczywista) ze jesli czegos nie ma na polskich forach to nie oznacza ze jest złe.... np. naszego wózka nei ma wogóle.... a jest rewelacyjny.. dopiero jak agata skonczyla 9 miesięcy to się pozegnalismy z gondolką.... ale nie dlatego ze sie nie miescila.. ale dlatego że w wersji spacerowej podnosi sie oparcie....

nowośc na polskim rynku przyjmują się mało chętnie.. pewnie też ze względu na cenę....:-D

Wiolan, wiem, sama jestem przykładem tego, że jak coś nowe, to boję się kupić;-) Ale może też dlatego, że u nas trudniej jest wyegzekwować naprawę itp. W sumie nie wpadlam na pomysł szukania na obojęzycznych forach....:) A jaki mieliście wózek??

Justme5 no i mi się to i'coo też widzi - jak na razie biorę go pod uwagę i x-landera x-go z kolekcji 2011 ;) musze pokukać u niemcoków czy mają taki w spiele maxie. Jak bym się zdecydowała na i'coo to bym wybrała fitolowy :p A co do maclarena - to gadałam ostatnio na temat tych wózków z zaprzyjaźnionym sprzedawcą(mało tego sprzedaje wózki od jakiś 15lat) i mówił, że te wózki wcale nie są aż takie mega rewelacyjne...
Strega ja mam wózek maxi cosi ten czekoladowy - roasted brown i nic mi nie wyblakło a targam go wszędzie i tak jak wonka w lecie go też nie oszczędzałam :) a nie możesz/chcesz go reklamowac?

Marzena, masz na myśli ten kolor?:

Plum%202011.jpg

na żywo jest taki.... hm... jak czerwone wino bardziej... burgund czy coś w tym stylu.

reklama
Do góry