reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

to widzę, ze ostro hamujecie :-D :-D
jeśli masz ta pozycję spoczynkową, to nie powinna główka do przodu lecieć..
hmm bynajmniej u nas nie leci (ciążką głowę ma tomek) :-D

reklama
Nadia jeździ w foteliku maxi cosi tobi i udaje się ją zapiąć w kombinezonie i spokojniejsza jest,bo w końcu coś widzi.Fotelik 0-13 -też maxi cosi się sprawdził,dlatego ma tej samej firmy i nawet w tych samych kolorach ;-) ale od dłuższego czasu nie można jej było zapiąc w kombinezonie,gdyby to była inna pora roku,to pewnie by jeszcze w nim jeździła.

Agnieszka my tez wiekszy fotelik w tych samych kolorach co maly mamy:-)
i wozek tez:-) u nas maxi cosi sie sprawdza na wszystkich frontach:tak:

tak mnie nastraszyłyście, że jutro jadę do sklepu na przymiarki z Leonem, a myslałam, że kupię w necie i już, a tu się może nie spodobać ...... hmm

krewetka tu pisalam
ja obnizam tylko jak Hani sie przysnie na spacerku, tak to na maxa do gory ma (nie jest to oczywiscie 90st bo nie ma takiej opcji nawet) i wtedy jest zadowolona bo widzi wszystko:)
kola w moim tez juz raz smarowalam i pompowalam, a reklamacja u nas dotyczy daszka od budki - 2gi raz wyskoczylo to plastikowe usztwnienie (tak jak w staniku z fiszbina wyskakuje czasem drut;) ale serwis deltimu jak najbardziej jest w porzadku , dwa dni i jest budka z powrotem:) wczesniej tez reklamowalam folie na gondole, bo po 2dniach uzywania zrobila sie dziura.
aaa i wczoraj odkrylam ze podnozek mozna podniesc zeby nozki tak nie dyndolily, bystrzacha ze mnie;)

reklama
corina to ile pozycji oparcia ma Twój wózek?
bo my mamy X3 i mamy 3 pozycje. leżenie, pół leżenie i całkowite siedzienie.
tylko całkowite siedzenie trzeba bardzo mocno oparcie podnieść do góry

Do góry