reklama
Agnieszka77
Fanka BB :)
Nadia jeździ w foteliku maxi cosi tobi i udaje się ją zapiąć w kombinezonie i spokojniejsza jest,bo w końcu coś widzi.Fotelik 0-13 -też maxi cosi się sprawdził,dlatego ma tej samej firmy i nawet w tych samych kolorach ;-) ale od dłuższego czasu nie można jej było zapiąc w kombinezonie,gdyby to była inna pora roku,to pewnie by jeszcze w nim jeździła.
awru
Nadia jeździ w foteliku maxi cosi tobi i udaje się ją zapiąć w kombinezonie i spokojniejsza jest,bo w końcu coś widzi
u nas też Tobi sprawdza się rewelacyjnie
corina
po raz drugi musze reklamować torbę xlandre, ostatnio zle wszyli materiał w rączce i teraz wyłazi
krewetka ja po raz drugi reklamuje budke od "naszego" zielonego x landera:/
corina
krewetka tu pisalam
ja obnizam tylko jak Hani sie przysnie na spacerku, tak to na maxa do gory ma (nie jest to oczywiscie 90st bo nie ma takiej opcji nawet) i wtedy jest zadowolona bo widzi wszystko
kola w moim tez juz raz smarowalam i pompowalam, a reklamacja u nas dotyczy daszka od budki - 2gi raz wyskoczylo to plastikowe usztwnienie (tak jak w staniku z fiszbina wyskakuje czasem drut ale serwis deltimu jak najbardziej jest w porzadku , dwa dni i jest budka z powrotem wczesniej tez reklamowalam folie na gondole, bo po 2dniach uzywania zrobila sie dziura.
aaa i wczoraj odkrylam ze podnozek mozna podniesc zeby nozki tak nie dyndolily, bystrzacha ze mnie
reklama