reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

Aga z alarmem? Napisz coś więcej bo ja nic takiego nie doczytałam ;P

znalazłam na allergo za niecałe 800 zł
miał być alarm, dokładnie 3-4 krótkie sygnały, jak się tylko pasy odepnie..
fotelik przyszedł, czegoś takiego nie ma, przewertowałam google, w starszych modelach tego nie było, więc dzwonię do firmy u któej kupiłam i faktycznie wysłali nie ten co trzeba.
kupiłam tu: new ! FOTELIK RECARO YOUNG SPORT 9-36 KG +3xgratis (1370226128) - Aukcje internetowe Allegro
no i podoba mi się podejście sprzedawcy, bo sam zadzwonił, poinformował kiedy kurier będzie i co i jak..
mam tylko nadzieję, ze tym razem dobry fotelik dojdzie ;-)

reklama
trzeba uważać na internetowe sklepy, jak ze wszystkim. Nam chcieli wcisnąć w tańszej tkaninie bo niby dostawca się pomylił i naszego koloru nie dowiózł i zaproponowali nam czarny (a mężu wczesniej mówił, że chcemy przed świętami). Ale ja już w ich aukcji zwróciłam uwagę, że w tej samej cenie (wyższej) mają TrendLine i Clasic Line który normalnie jest conajmniej 50n pln tańszy. Oczywiście chcieli nam wepchnąć ten Clasic Line. A jak mężu pojechał po odbiór osobisty bo zrezygnowaliśmy z kuriera to nagle fotelik dla nas był...

no właśnie przez internet możesz znaleźć dużo taniej, ale własnie coraz częsciej zdarzają się tzw pomyłki...
ale jeśli sprzedawca jest w porządku, to będzie ok :-)

np w listopadzie zamówiłam już węża oświetleniowego ze sterownikiem, 3 razy wysyłali mi niedziałający sterownik, przy 4 razie pracownik przyznał się, że nawet nie sprawdzał przed wysłaniem, czy on działa :szok:
jednak to on poniósł koszty przysyłek i odsyłek sterownika.. na szczęście przed świętami zdążył hehe

Alis zwróc uwagę na tapicerkę, bo w tym modelu o któym piszesz chyba jest zwykły welur czy jak to się tam zwie??wiesz, żeby Maja za bardzo się nie pociła
my wzięliśmy young sport cherry black niedawno na ten temat z justme pisałyśmy ;-)

Dziewczyny mam pytanie. Jaki wózek- parasolkę polecacie? Zależy mi na lekkości bo mieszkam wysoko a codzienne latanie z moją spacerówką mnie dobije (nie mam możliwości trzymania jej niżej...). Planowałam kupić Coneco Joker albo Chicco Little Way ze względu na wagę do 7 kg, ale po przeczytaniu opini chyba sobie odpuszczę... Polecacie jakieś lekkie wózki??? Będę wdzięczna za opinie:-)

na jakie foteliki się ostatecznie zdecydowałyście?
jak maluchy się w nich czuję i jak wygląda jazda samochodem w nowym foteliku?
mój w tym małym dostaje jobla, muszę na dniach coś kupić, bo sobie nie pojeździmy :(
zdjęcia mile widziane :))))))))))))))))

na jakie foteliki się ostatecznie zdecydowałyście?
jak maluchy się w nich czuję i jak wygląda jazda samochodem w nowym foteliku?
mój w tym małym dostaje jobla, muszę na dniach coś kupić, bo sobie nie pojeździmy :(
zdjęcia mile widziane :))))))))))))))))

od końca grudnia jeździmy recaro young sport (9-36) jest ok, choć nieco ogranicza widoczność na boki, ale młody siedzi z tyłu na środku więc z zainteresowaniem patrzy przed siebie.
drugi kupiłam maxi-cosi priori,(9-18) i pierwsze wrażenie, że jest jakiś mały, jak jedzie w kurtce, to jakby ciasnawo było, ale może mam taki wrażenie, bo rzadko go uzywamy ;-)
zdjęcia jak młody siedzi w foteliku jeszcze nie mamy :-p

reklama
my od miesiaca wozimy sie w maxi cosi priori xp
mala zadowolona,widzi co sie dzieje nareszcie.w tym malym juz nie chciala siedziec,zreszta w kurtce ledwo sie miescila.

Do góry