reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
no więc masz aguska wiele odpowiedzi.. ja nie jestem oryginalna i ja stawiam na mega bezpieczeństwo jeśli chodzi o przewożenie dzieci w samochodach.. pewnie że i w nieatestowanym foteliku można.. tylko ja bym nigdy (mając za sobą wypadki - jeden jak się z autobusem zderzyliśmy) nie patrzyła w tym momencie na cene ani na kolorystykę... trzeba przeanalizować wartości techniczne oraz takie dodatki jak zachowywanie się fotelika w testach.... poczytaj i nabierz troszkę wiedzy na ten temat.. tu chodzi o życie Twojego dziecka.... ale wybór należy do Ciebie.... a i z tego co czytałam (artykuł co Alis wklejała kilka stron wczesniej) to wybór tego pośredniego fotelika (w przedziale 9-36 to nie najlepszy pomysł)..ja na pewno wezmę ten foteki z przedziału 9-18 kg...
jeszcze nie wiem jaki ale na pewno postaram się najbezpieczniejszy...

ja sie zwykle nie wypowiadam w takich sprawach bo mi troche slow brakuje (albo sie tu nie nadaja ;P) na wynajdywanie najtanszych badziewi na allegro i pytanie o opinie...

test i atest to dwie rozne rzeczy... to drugie nietrudno otrzymac...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
taki sam mamy:) no wlasnie ja bylam przekonana ze to dol jest ocieplany...
aga i bez problemu te pasy przelozylas?? bo ja mam z tym problem...albo taki glab jestem:/
my na razie mamy dolna czesc zalozona i do tego kocyk i na razie wystarcza:)
wiesz co mam te górne przecięgnięte przez te dziurki a dolne nie przechodzą przez śipiworek w sumie zapinam młodego tylko w pasie, więc te górne są chwilowo zbędne.. nie wiem, czy coś zrozumiałaś z tego co napisałam, bo ja sama nie rozumiem haha
a czy ktoś się jeszcze chustuje???

właśnie dziś Ci na gg pisałam, że młody w domu w chuście, bo szału szło dostać..
próbowałam zawiązać 2 X ale cośmi dziwnie wyszło..

Do góry