reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
no więc masz aguska wiele odpowiedzi.. ja nie jestem oryginalna i ja stawiam na mega bezpieczeństwo jeśli chodzi o przewożenie dzieci w samochodach.. pewnie że i w nieatestowanym foteliku można.. tylko ja bym nigdy (mając za sobą wypadki - jeden jak się z autobusem zderzyliśmy) nie patrzyła w tym momencie na cene ani na kolorystykę... trzeba przeanalizować wartości techniczne oraz takie dodatki jak zachowywanie się fotelika w testach.... poczytaj i nabierz troszkę wiedzy na ten temat.. tu chodzi o życie Twojego dziecka.... ale wybór należy do Ciebie.... a i z tego co czytałam (artykuł co Alis wklejała kilka stron wczesniej) to wybór tego pośredniego fotelika (w przedziale 9-36 to nie najlepszy pomysł)..ja na pewno wezmę ten foteki z przedziału 9-18 kg...
jeszcze nie wiem jaki ale na pewno postaram się najbezpieczniejszy...

ja sie zwykle nie wypowiadam w takich sprawach bo mi troche slow brakuje (albo sie tu nie nadaja ;P) na wynajdywanie najtanszych badziewi na allegro i pytanie o opinie...

test i atest to dwie rozne rzeczy... to drugie nietrudno otrzymac...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
taki sam mamy:) no wlasnie ja bylam przekonana ze to dol jest ocieplany...
aga i bez problemu te pasy przelozylas?? bo ja mam z tym problem...albo taki glab jestem:/
my na razie mamy dolna czesc zalozona i do tego kocyk i na razie wystarcza:)
wiesz co mam te górne przecięgnięte przez te dziurki a dolne nie przechodzą przez śipiworek w sumie zapinam młodego tylko w pasie, więc te górne są chwilowo zbędne.. nie wiem, czy coś zrozumiałaś z tego co napisałam, bo ja sama nie rozumiem haha
a czy ktoś się jeszcze chustuje???

właśnie dziś Ci na gg pisałam, że młody w domu w chuście, bo szału szło dostać..
próbowałam zawiązać 2 X ale cośmi dziwnie wyszło..

Do góry