reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

tak zapytałam, bo temat chust ucichł.. myślałam że Ty Chrupcia: też zrezygnowałaś.. a jak układasz Stasia w chuście to na to potem Twoja kurtka czy jak???

no tak odpowiedzialas wyzej..
a jak ten polar wygląda?? z tą dziurą??

Ostatnia edycja:
reklama
czyzby Prezes był ostatnim majowym dzieciakiem, który jeździ w gondoli?
U nas jest OK na dlugość o ile nie ma czapy z wielkim pomponem ;-)
Śpiwór mamy z mega grubym polarem w srodku. Jak jedzie w tym śpiworze to zakładam Mu polarowy kombinezonik bo inaczej za gorąco.

o nie, nie, nie...my,my jeszcze!!!! Tosina uwielbia komara przycinać na spacerkach a gondolka wydaje się do tego celu najlepsiejsza

tak zapytałam, bo temat chust ucichł.. myślałam że Ty Chrupcia: też zrezygnowałaś.. a jak układasz Stasia w chuście to na to potem Twoja kurtka czy jak???

no tak odpowiedzialas wyzej..
a jak ten polar wygląda?? z tą dziurą??

w zaleznosci od pogody ale tak:
Stasiek w kombinezon polarowy, (rozpiety inaczej sie zagrzewa),
chusta
polar z dziurą (mam taki: Polar MamaButterfly damski )
kurtka moja
jak wieje zakładam dzieciakowi na łepetynę swoją apaszkę żeby po buzi nie wiało.

Jak sprzedam didymosa kupuję kurtke specjalną. Poluję na używaną.
Najtańsze są Lenny Lamb i podobno całkiem niezłe:
Kurtka dla dwojga Estreno - Rne kolory LennyLamb - Ekodzieciak ::

jak bedziecie cos chcialy z lenny lamb kupowac to dajcie znac bo mam znizki :)

u nas chusta lezy i czeka na wiosne. w domu nie korzystamy bo nigdy nie bylo takiej potrzeby.

kurde tak czytam jak ubieracie dzieci na spacery i wychodzi na to ze u nas to jakis 'zimny chow' ;P lena ma na sobie zwykle tylko kombinezon i przykryta jest kocykiem...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
jak bedziecie cos chcialy z lenny lamb kupowac to dajcie znac bo mam znizki :)

u nas chusta lezy i czeka na wiosne. w domu nie korzystamy bo nigdy nie bylo takiej potrzeby.

kurde tak czytam jak ubieracie dzieci na spacery i wychodzi na to ze u nas to jakis 'zimny chow' ;P lena ma na sobie zwykle tylko kombinezon i przykryta jest kocykiem...

u nas niestety w wyposazeniu wozka nie bylo tej wierzchniej przykrywki i dlatego mamy dodatkowy spiwor.. a ten pajacyk/spiworek sie nie nadaje do tego aby dziecko rpzykryc tylko potem kocykiem.. ale zwykle jest tak, ze agata pod tym kombinezonikiem (ktory niejest jakos specjalnie ocieplany) jest tylko w body i ew. jakiś cienki sweterek... plus jakies spodenki... dlatego tez m.in. ten spiworek...

Do góry