reklama
Frigga
Fanka BB :)
Ja nie bedę kupować spacerówki ,bo już mam Nasz x lander to spacerówka z mozliwością wpięcia gondoli i fotelika,różni się od innych "parasolek" tym,że jest szersze siedzisko Dlatego nie kupowalismy wózka na pompowanych kołach,bo nie było warto na kilka miesięcy.Starsza córa miała wózek na pompowanych kołach i po pół roku musieliśmy kupić zwykłą spacerówkę,więc tym razem żeby nie inwestowac podwójnie od razu kupiliśmy spacerówkę
Ale Zosię będę w niej wozić dopiero jesienią.
X-Lander X-Go
Ale Zosię będę w niej wozić dopiero jesienią.
X-Lander X-Go
aguska24mir
mama Pawełka :)
my mzmay wozek troj funkcyjny ze tak jest głeboki pozniej sie robi spacerówke i jeszcze foteli mozna w niego wpiac wiec na razie nie kupuje spacerowki moze na drugi rok taka ale parasolke
N
nataliak
Gość
ja nie będę używac spacerówki od mojego wózka, jako gondolka świetnie się sprawdził, duże pompowane koła i super amortyzacja, ale jako spacerówka, to jest za duży i źle się go prowadzi
a kiedy chcesz karolka do tej parasolki przesadzic? bo tak sobie mysle ze moze ze wzgledu na ta rehabilitacje itd dobrze by bylo gdyby pojezdzil jednak najpierw troche w konkretniejszej spacerowce... w parasolkach powinno sie wozic dzieci ktore bardzo stabilnie siedza a najlepiej jak juz chodza, to jest jednak sztywny wozek.
N
nataliak
Gość
to moze x-landera xa albo xq? albo cos lekkiego jak nasz? bardzo solidnie wygladaja tez spacerowki mutsy.
aga - pytanie do Ciebie. Motałaś już sie w nowej chuscie??? mam na oku taka długą jak Ty wzielaś i sie zastanawiam czy ogony nie beda mnie denerwowac...
jeszcze nie, dziś powinna przyjść przesyłka :-)
jak zamotam, to dam znać :-)
reklama
N
nataliak
Gość
chrupcia ta dluzsza jest raczej dla osob ktore nosza rozmiar powyzej 40.
frigga tkana jest bardziej uniwersalna choc bardziej skomplikowana w obsludze.
frigga tkana jest bardziej uniwersalna choc bardziej skomplikowana w obsludze.