reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

ja nie będę używac spacerówki od mojego wózka, jako gondolka świetnie się sprawdził, duże pompowane koła i super amortyzacja, ale jako spacerówka, to jest za duży i źle się go prowadzi

reklama
Ja nie bedę kupować spacerówki ,bo już mam :) Nasz x lander to spacerówka z mozliwością wpięcia gondoli i fotelika,różni się od innych "parasolek" tym,że jest szersze siedzisko :) Dlatego nie kupowalismy wózka na pompowanych kołach,bo nie było warto na kilka miesięcy.Starsza córa miała wózek na pompowanych kołach i po pół roku musieliśmy kupić zwykłą spacerówkę,więc tym razem żeby nie inwestowac podwójnie od razu kupiliśmy spacerówkę :)
Ale Zosię będę w niej wozić dopiero jesienią.

X-Lander X-Go

ja nie będę używac spacerówki od mojego wózka, jako gondolka świetnie się sprawdził, duże pompowane koła i super amortyzacja, ale jako spacerówka, to jest za duży i źle się go prowadzi

a kiedy chcesz karolka do tej parasolki przesadzic? bo tak sobie mysle ze moze ze wzgledu na ta rehabilitacje itd dobrze by bylo gdyby pojezdzil jednak najpierw troche w konkretniejszej spacerowce... w parasolkach powinno sie wozic dzieci ktore bardzo stabilnie siedza a najlepiej jak juz chodza, to jest jednak sztywny wozek.

nataliak no właśnie dzisiaj doszłam do takiego samego wniosku:), nawet z mężem o tym rozmawialiśmy, tak czy inaczej spacerówkę kupic musimy, bo ta nasza do niczego się nie nadaje

aga - pytanie do Ciebie. Motałaś już sie w nowej chuscie??? mam na oku taka długą jak Ty wzielaś i sie zastanawiam czy ogony nie beda mnie denerwowac...

Hej dziewczyny :)
Doszłam do wniosku,że jednak zakupię chustę.Od września córka idzie do szkoły i łatwiej będzie mi ją odprowadzać z Zosią w chuście niż znosić i wnosić wózek.Nie wiem tylko jaką chuste kupić czy tkaną czy kółkową??

reklama
chrupcia ta dluzsza jest raczej dla osob ktore nosza rozmiar powyzej 40.

frigga tkana jest bardziej uniwersalna choc bardziej skomplikowana w obsludze.

Do góry