reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

aga - spoko jest do ogarniecia i Stasiek też zadowolony był.
Nie wiem jak z tym kręgosłupem, musze doczytac ale to motanie poleciła mi jedna mama na forum chustowym.

reklama
mały wstał i chusta poszła w ruch, wrzucam jedno foto do grupy, ale widzę, że chyba moćniej powinnam pociągnąć, bo wygląda, jakby się odchylał do tyłu...

estragon a nie przeszkadza ci że w tym mutsy nie ma pałąka? - zawsze to dodatkowe zabezpieczenie..

Ja na razie upatrzyłam sobie peg perego si completo i chyba jednak zostaniemy przy nim - przede wszystkim waga do mnie przemawia - 7,5 kg.
Jakoś mi te pegi podchodzą, tym bardziej że mam teraz gondolkę z pega i mogę z czystym sumieniem polecić i wózki i ich serwis w razie "w". My mamy używany wózek kupiony - chyba z 2008 roku- zepsuło się koło, odpadł drucik który odchylało się do ściagnięcia kółka - wskutek zużycia materiału, ale niestety po tym koło już cały czas odpadało. Zadzwoniliśmy do serwisu w Poznaniu - do dystrybutora i bez problemu przysłali nam nowe dwa grzybki do wymiany w kole - jeden na zapas, pomimo, że w sumie wózek już dawno bez gwarancji, kupiliśmy używany i nie zarobili na nas. Dodatkowo, jak już pisałam, przysłali jeszcze drugi grzybek jakby się coś zużyło i nie wzięli za to wszystko żadnej kasy - zapłaciliśmy tylko za kuriera bo chcieliśmy mieć szybko, jakby szło pocztą to wogóle nic byśmy nie zapłacili. :tak:

lenkaa taką barierkę można kupic na allegro za około 80 zł...
na razie mam mętlik w głowie, muszę jeszcze raz się wybrac do sklepu i zwrócic większą uwagę na dobrą amortyzację i wygodę dziecka
dla mnie waga nie jest aż taka ważna, bo mam w bloku 2 windy i tylko 8 schodów, które bez problemu pokonuje z wózkiem, który waży 18 kg+ dziecko prawie 6 kg+ naładowana torba ze 2kg+ duży kosz nieraz z 8 butelkami wody, czyli jakieś 12 kg... stron woman jestem:p

Pytanie do krakowianek- gdzie jest jakaś większa hurtownia lub sklep z wózkami w Krk? Entliczki (na Wyki i Dobrego Pasterza) i Świat Dziecka już zwiedziłam...

Ostatnia edycja:
ask google :p

a ja widzialam dzisiaj kolejny cybex w parku wiec zaczepilam i dostalam do podniesienia, popchania i podbicia - faaaaajny jest ;P

reklama
Do góry