reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
zobaczymy jeszcze jak Jagoda podrośnie i czy będzie siedzieć i czy będzie chciała jeździć jeszcze w gondoli. Podejrzewam, że do spacerówki przesiądziemy się od października

no ja też myślę, że październik/listopad, przede wszystkim dziecko musi samo pewnie siedziec, a dzieci zazwyczaj siadają w 6/7 miesiacu
ja się nakręcam teraz tematem, bo mamy dostac (oczywiście wybraną:p) spacerówkę na chrzciny:)

to nie bedziecie używać spacerówek od tch wielofunkcyjnych wózkow?? ja mysle ze na parasolke to za wczesnie

Ja napewno będę używała spacerówki od wózka wielofunkcyjnego :) Nie wiem kiedy przesiądziemy się do niej, bo to zależy głównie od dziecka ale mam nadzieję że dopiero w lutym/marcu. Jak będzie chciała już całkowiecie siedzieć to wtedy wcześniej a tak to w gondoli mam podnoszone dno (ma kilka poziomów aż do siedzącego) więc mam nadzieję zaspokoi to jej chęć siedzenia i dotrwamy w gondoli do wiosny :p Parasolkę ewentualnie planuję kupić dopiero na przyszłe wakacje albo później jeszcze :)

ja parasolkę może kupię, żeby w bagażniku leżała i np jak bede jechała z małym na szybko do sklepu autem, to nie bede pakowaa x-landera tylko wsadzę go w parasolkę, ale jeszcze nawet nie rozglądam się za parasolkami :-p

reklama
Do góry