reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

tez jest fajny chociaz ciut ciezszy od emu. zamowilas model z 2010? bo ma przepieeeeekne gondole :) daj znac jak sie bedzie sprawowal :)

reklama
Musze sie pochwalić, ze od dziś jestem chusto-mamą :) Super sprawa! Nareszcie moge wyjść do sklepu nie taszcząc ze sobą ciężkiego wózka! Jakie jesteśmy szczęśliwe! Dowody w grupie!

Ja się jeszcze nie poddałam i na razie będę dźwigać mojego x-landera na czwarte ;P Na razie opcji przeskoczenia na parasolkę nie bierzemy pod uwagę.

widzę, że niedawno był tu temat spacerówek- my też pod koniec września albo w październiku przeskakujemy na spacerówę. Upatrzyłam już sobie taką:
GŁĘBOKI MIEJSKI CYBEX CALLISTO 2010 KOLORY 0-15k (1175415705) - Aukcje internetowe Allegro
ale muszę ja pooglądac "na żywo".

heh no to widze ze ta sama firme wybralysmy tylko my chcemy onyx style albo onyx black ;) wozki cybex sa w sklepach 'swiat dziecka' w stalej sprzedazy wszystkie modele, zdazylam juz rzucic na nie okiem ale wybieramy sie jeszcze na konkretniejsze ogledziny :)

estragon fajny ten wózeczek :tak: - ja już też powoli zaczynam się rozglądać za spacerówką bo my mamy tylko gondolkę, bez spacerówki. Co prawda chciałabym wsadzić Jasia do spacerówki na wiosnę, a przez zimę w gondolce, ale życie różnie weryfikuje nasze plany i trzeba mieć już coś na oku żeby w razie "w" nie kupować na cito bubla :tak:.
W tym co wkleiłaś sa wszystkie opcje które mi odpowiadają, do tego świetna, jak dla mnie, kolorystyka. Widzi mi się ten cynamon albo caribbean. Tylko ciekawe czy ma dobrą amortyzację, bo ja dopiero jak zaczęłam jeździć wózkiem to zobaczyłam jakie mamy zjechane chodniki w mieście :baffled: - no i dodatkowo ta dekoracyjna kostka brukowa na deptakach i w rynku, która doprowadza mnie do białej gorączki, dobrze że gondolka ma dobrą amortyzację bo bym chyba wózek w powietrzu nosiła :no:
A zna ktoś wagę tego wózka? bo nigdzie nie podają na aukcji

edit: znalazłam wagę - 8 kg to dobra waga, mam nadzieję że nie zaniżona jak w większości podawanych wag wózków

edit 2: a na tej stronie waga to 14 kg: http://dino.sklep.pl/nowy/cybex-cal...6.html?zenid=dcde6be3a5b018d55a5a623ccbfa9bb7

Ostatnia edycja:
heh no to widze ze ta sama firme wybralysmy tylko my chcemy onyx style albo onyx black ;) wozki cybex sa w sklepach 'swiat dziecka' w stalej sprzedazy wszystkie modele, zdazylam juz rzucic na nie okiem ale wybieramy sie jeszcze na konkretniejsze ogledziny :)
:rofl2: fajne są te czarne, widzę, ze mają inne kółka i rączki, a orientujesz się czy można do nich dokupic śpiworki na zimę?

lenkaa co do amortyzacji, to myślę, że jest kiepska, ale to spacerówa, więc krzywdy dziecku nie powinna wyrządzic. Ja mam teraz tani, polski wózek i jako gondola był super, wieelkie pompowane koła i amortyzacja rewelacyjna, ale spacerówkę chcę mniejszą, mnie też urzekła kolorystyka w wózkach Cybex:), może jutro wybiorę się je pooglądac

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry