reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

jesli pytanie o kolor do mnie, a tak sadze to kolor rocky (czy jak to sie tam pisze), albo czerwony

mam czerwony ....polecam....i tak jak inne dziewczyny....ciezka ta cholera jest....i amortyzacja do bani...gdybym kupowała raz jeszcze to rozważyłabym quinny maxi cosy, albo 3kołowca......i kupiłabym starszy model bo duzo tańszy...

reklama
ja również używam wózka x-lander 2010, bardzo dobrej jakosci sprzęt... polecam, nawet jego niepraktyczny, jasny kolor (tj. arctic), sprawdza sie świetnie, praktycznie sie nie brudzi, jeśli nawet, to materiał z którego wózek jest wykonany wystarczy przetrzeć mokra ścierką...

hmm...troche mnie ta amortyzacja zniecheca:baffled: a ma moze ktoras z Was Tako Jumper x ,widzialam go w sklepie i wydaje mi sie, ze amortyzacja ok tylko nie wiem jak z jego rozmiarami...termin mam na 7 grudnia a boje sie, ze ta gondola zbyt mala bedzie, no i nie widzalam spacerowki ...Przepraszam ,ze tak mecze, ale w tym miesiacu kupuje wozek puki kasa jest:-D

hmm...troche mnie ta amortyzacja zniecheca:baffled: a ma moze ktoras z Was Tako Jumper x ,widzialam go w sklepie i wydaje mi sie, ze amortyzacja ok tylko nie wiem jak z jego rozmiarami...termin mam na 7 grudnia a boje sie, ze ta gondola zbyt mala bedzie, no i nie widzalam spacerowki ...Przepraszam ,ze tak mecze, ale w tym miesiacu kupuje wozek puki kasa jest:-D

Ja polecam Jedo Fyn 4ds, amortyzacja super, duża gondola (80cm długości) i nie jest cieżki a do tego łatwo się go składa :) Ja jestem zachwycona tym wózkiem i absolutnie nie żałuję że go wybrałam i kupiłam :)

widze jak mamy jezdza jumperami .....i ładnie się prezentuja, podobne do xlandera, podoba mi się w ózek Nataliak....nie pamietam nazwy...... sliczne tapicerki mają i takie zgrabne, xlander ok ale kolumbryna.......nasze osiedle jest górzyste i jak go wpycham pod górke to mam dość bo kregosłup mi nie odpuszcza..............no ale kupiło sie to sie ma az do zdarcia :)

widze jak mamy jezdza jumperami .....i ładnie się prezentuja, podobne do xlandera, podoba mi się w ózek Nataliak....nie pamietam nazwy...... sliczne tapicerki mają i takie zgrabne, xlander ok ale kolumbryna.......nasze osiedle jest górzyste i jak go wpycham pod górke to mam dość bo kregosłup mi nie odpuszcza..............no ale kupiło sie to sie ma az do zdarcia :)

To xlandera aż tak ciężko się prowadzi pod górę???

reklama
my mamy XQ z 2009 i nawet pod górę prowadzi się go lekko - chyba, że kosz jest załadowany zakupami :-D

Do góry