reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
ja zamierzam jakąś najzwyklejszą parasolkę kupić na wypady do sklepu, po mimo, że lubię mój wózek, to do bagażnika mi nie wchodzi i muszę całą tylnią kanapę składać- wtedy wejdzie, a jak Tomek będzie już chodził, to taką parasolkę siękupi i będzie cały czas w bagażniku, w razie co, a ty x-landerem będę tu u siebie na spacery jeździła :-)

Ja myslę że już zime spędzimy w spacerówce zwłaszcza że ma parę poziomów więc będzie mógł tez i leżeć a spiwór do spacerówki mam jeszcze po Emilce prawie nowy
a juz na przyszłe lato napewno kupimy parasolkę ze względu na wygodę bo gdy zacznie chodzić to niekoniecznie bedzie chciał siedzieć w wózku a lepiej pchać parasolkę niz cięższą spacerówkę

zmiana planow co do parasolki, ciekawe ile razy zdaze zmienic zdanie zanim ja kupimy ;) wczoraj w centrum handlowym zobaczylam jak jakas kobieta wiozla dziecko w wozku cybex ktory wygladal bardzo zgrabnie i elegancko, wczesniej raz kiedys widzialam jakis inny wozek tej firmy. zerknelam wlasnie na strone internetowa i zakochalam sie w tym modelu: Cybex Onyx Black :D cenowo i wagowo jak maclaren a jest duuuzo ladniejszy :)

Ja mam stary wózek po synku taki starszy typ i tam gondola jest duża więc myślę że do wiosny wystarczy, poza tym można podnosić do pozycji siedzącej i sĄ też pasy.Chyba że Oli się nie spodoba to mamy spacerówkę z baby design z której jestem bardzo zadowolona.długo z niej korzystaliśmy,w tamto lato gdy wiki miał 3 lata jeszcze w niej jeżdził

byliśmy też oglądać foteliki do auta- te większe, bo problem jest z autem mojego M, tam praktycznie żaden fotelik dobrze nie wchodzi:baffled:- uroki sportowego auta :baffled:
no ale w końcu jeden pasował firmy recaro 9-36 kg Toung Sport koszt około 900 zł i pewnie ten później kupimy :-)

mi osobiście podobają się maxi cosi Tobi, ale do jego auta nie pasuje, a na 2 foteliki to już nas nie stać :-(

nataliak - spacerówka cudeńko :) my pewnie pozostaniemy przy naszej z zestawu 3 w 1 bo waży zaledwie 6,5kg. Chyba, że wybieżemy się gdzieś samolotem to wtedy pomyslimy .

Mamy nową chustę :)) męzuś załatwił :)

Bebe lulu w pięknym morskim kolorze.

Pożyczałam na wczasach na próbę strasznie leciwą chustę kółkową (wynosiła 3 dzieci). Spodobało się :) Aczkolwiek tamta sfatygowana staruszka jakoś lepiej się układała z dzieciem. Musimy potrenować układanie :)
Dziecko w chuście | wideo

Załączniki

• chusta.jpg
    chusta.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 28
nasza spacerowka emu wazy 11kg wiec z cala pewnoscia nie bedzie jedyna z ktorej bedziemy korzystac ;) wozki cybex mozna kupic w kilku sklepach w warszawie ale jak znam zycie to znowu tylko na zamowienie...

nataliak - spacerówka cudeńko :) my pewnie pozostaniemy przy naszej z zestawu 3 w 1 bo waży zaledwie 6,5kg. Chyba, że wybieżemy się gdzieś samolotem to wtedy pomyslimy .

Chrupcia - waży 6,5 kg??? ja byłam przekonana, że kompletna spacerówa w jane nomad waży 9,3 kg..
tzn ja mam wersję z 2008 roku, może dlatego taka różnica

reklama
Do góry