reklama
ja zamierzam jakąś najzwyklejszą parasolkę kupić na wypady do sklepu, po mimo, że lubię mój wózek, to do bagażnika mi nie wchodzi i muszę całą tylnią kanapę składać- wtedy wejdzie, a jak Tomek będzie już chodził, to taką parasolkę siękupi i będzie cały czas w bagażniku, w razie co, a ty x-landerem będę tu u siebie na spacery jeździła :-)
Ja myslę że już zime spędzimy w spacerówce zwłaszcza że ma parę poziomów więc będzie mógł tez i leżeć a spiwór do spacerówki mam jeszcze po Emilce prawie nowy
a juz na przyszłe lato napewno kupimy parasolkę ze względu na wygodę bo gdy zacznie chodzić to niekoniecznie bedzie chciał siedzieć w wózku a lepiej pchać parasolkę niz cięższą spacerówkę
a juz na przyszłe lato napewno kupimy parasolkę ze względu na wygodę bo gdy zacznie chodzić to niekoniecznie bedzie chciał siedzieć w wózku a lepiej pchać parasolkę niz cięższą spacerówkę
N
nataliak
Gość
zmiana planow co do parasolki, ciekawe ile razy zdaze zmienic zdanie zanim ja kupimy wczoraj w centrum handlowym zobaczylam jak jakas kobieta wiozla dziecko w wozku cybex ktory wygladal bardzo zgrabnie i elegancko, wczesniej raz kiedys widzialam jakis inny wozek tej firmy. zerknelam wlasnie na strone internetowa i zakochalam sie w tym modelu: Cybex Onyx Black cenowo i wagowo jak maclaren a jest duuuzo ladniejszy
agulam
Fanka BB :)
Ja mam stary wózek po synku taki starszy typ i tam gondola jest duża więc myślę że do wiosny wystarczy, poza tym można podnosić do pozycji siedzącej i sĄ też pasy.Chyba że Oli się nie spodoba to mamy spacerówkę z baby design z której jestem bardzo zadowolona.długo z niej korzystaliśmy,w tamto lato gdy wiki miał 3 lata jeszcze w niej jeżdził
byliśmy też oglądać foteliki do auta- te większe, bo problem jest z autem mojego M, tam praktycznie żaden fotelik dobrze nie wchodzi- uroki sportowego auta
no ale w końcu jeden pasował firmy recaro 9-36 kg Toung Sport koszt około 900 zł i pewnie ten później kupimy :-)
mi osobiście podobają się maxi cosi Tobi, ale do jego auta nie pasuje, a na 2 foteliki to już nas nie stać :-(
no ale w końcu jeden pasował firmy recaro 9-36 kg Toung Sport koszt około 900 zł i pewnie ten później kupimy :-)
mi osobiście podobają się maxi cosi Tobi, ale do jego auta nie pasuje, a na 2 foteliki to już nas nie stać :-(
nataliak - spacerówka cudeńko my pewnie pozostaniemy przy naszej z zestawu 3 w 1 bo waży zaledwie 6,5kg. Chyba, że wybieżemy się gdzieś samolotem to wtedy pomyslimy .
Mamy nową chustę ) męzuś załatwił
Bebe lulu w pięknym morskim kolorze.
Pożyczałam na wczasach na próbę strasznie leciwą chustę kółkową (wynosiła 3 dzieci). Spodobało się Aczkolwiek tamta sfatygowana staruszka jakoś lepiej się układała z dzieciem. Musimy potrenować układanie
Dziecko w chuście | wideo
Mamy nową chustę ) męzuś załatwił
Bebe lulu w pięknym morskim kolorze.
Pożyczałam na wczasach na próbę strasznie leciwą chustę kółkową (wynosiła 3 dzieci). Spodobało się Aczkolwiek tamta sfatygowana staruszka jakoś lepiej się układała z dzieciem. Musimy potrenować układanie
Dziecko w chuście | wideo
Załączniki
N
nataliak
Gość
nasza spacerowka emu wazy 11kg wiec z cala pewnoscia nie bedzie jedyna z ktorej bedziemy korzystac wozki cybex mozna kupic w kilku sklepach w warszawie ale jak znam zycie to znowu tylko na zamowienie...
malina29
Mama debiutująca
nataliak - spacerówka cudeńko my pewnie pozostaniemy przy naszej z zestawu 3 w 1 bo waży zaledwie 6,5kg. Chyba, że wybieżemy się gdzieś samolotem to wtedy pomyslimy .
Chrupcia - waży 6,5 kg??? ja byłam przekonana, że kompletna spacerówa w jane nomad waży 9,3 kg..
tzn ja mam wersję z 2008 roku, może dlatego taka różnica
reklama
Chrupcia - waży 6,5 kg??? ja byłam przekonana, że kompletna spacerówa w jane nomad waży 9,3 kg..
tzn ja mam wersję z 2008 roku, może dlatego taka różnica
hmmm, a moze stelaz 6,5? nie pamiętam i sie tu chwale ale jest na prawdę lekka bo juz ja próbowałam podnosić po zakupie