reklama
Wonka uk
Fanka BB :)
dziewczyny nie wiem czy dobry watek ale zapytam tutaj
nie jestem pewna ale chyba Awru pokazywala kiedys taka zaslonke do karmienia w miejscach publicznych.
probuje to znalezc teraz ale zonk :-(.kolezanka leci do polski teraz i moglaby mi zamowic na allegro i przywiezc ale ja ni huhu nie moge znalezc
pomozcie please
nie jestem pewna ale chyba Awru pokazywala kiedys taka zaslonke do karmienia w miejscach publicznych.
probuje to znalezc teraz ale zonk :-(.kolezanka leci do polski teraz i moglaby mi zamowic na allegro i przywiezc ale ja ni huhu nie moge znalezc
pomozcie please
estragon
mamusia synusia:P
tutajdziewczyny nie wiem czy dobry watek ale zapytam tutaj
pomozcie please
PELERYNKA DO KARMIENIA - TURKUS NA BRĄZIE cena 89.99 PLN
N
nataliak
Gość
potrzebuje pomocy w wyborze chusty! podobaja nam sie cztery i nie mozemy sie zdecydowac ;P
1. timbuktu z hoppediz
2. cienka panama z hoppediz
3. galazka miety z lenny lamb
4. zielona herbata z lenny lamb
1. timbuktu z hoppediz
2. cienka panama z hoppediz
3. galazka miety z lenny lamb
4. zielona herbata z lenny lamb
martina969
Filipowa mama
mnie się podoba najbardziej 1 i 3 ale ta trzecia raczej bardziej
Nicole1603
Fanka BB :)
a mnie 1 i 2
reklama
N
nataliak
Gość
mi najbardziej 3 i 4 ale z drugiej strony 1 i 2 sa bardziej uniwersalne jesli chodzi o dopasowanie do ubioru. cos czuje ze sie skonczy na numerze 4 w ogole to chcielismy didymosa ale jak ktos wystawia na allegro to nam kolory nie odpowiadaja a nowe kosztuja ponad 400zl :/ te ze zdjec sa w przedziale 170-260zl wiec duzo taniej.