reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

ja też uwielbiam upały, ale nie z takim maluszkiem.
byliśmy dziś na spacerze- w sklepie :-p
ale przed 9 rano i już duchota była potworna

reklama
dziewczyny nie wiem czy dobry watek ale zapytam tutaj

nie jestem pewna ale chyba Awru pokazywala kiedys taka zaslonke do karmienia w miejscach publicznych.
probuje to znalezc teraz ale zonk :-(.kolezanka leci do polski teraz i moglaby mi zamowic na allegro i przywiezc ale ja ni huhu nie moge znalezc:baffled:
pomozcie please:happy2:

Dzieki serdeczne dziewczyny:-)

Pelerynka-nie moglam znalezc w glowie tego slowa,jakies zaniki pociazowe mam:-(

potrzebuje pomocy w wyborze chusty!:D podobaja nam sie cztery i nie mozemy sie zdecydowac ;P

1. timbuktu z hoppediz
0169024.jpg

2. cienka panama z hoppediz
panama.jpg

3. galazka miety z lenny lamb
800

4. zielona herbata z lenny lamb
800

reklama
mi najbardziej 3 i 4 ale z drugiej strony 1 i 2 sa bardziej uniwersalne jesli chodzi o dopasowanie do ubioru. cos czuje ze sie skonczy na numerze 4 ;) w ogole to chcielismy didymosa ale jak ktos wystawia na allegro to nam kolory nie odpowiadaja a nowe kosztuja ponad 400zl :/ te ze zdjec sa w przedziale 170-260zl wiec duzo taniej.

Do góry