reklama
martina969
Filipowa mama
Kolorystyka jest z kolekcji 2010, a najlepsze jest to że nigdy na taki kolorek nie zwracałam za bardzo uwagi, tzn na srebrny, może dlatego nam się spodobał,a na żywo ta dodatkowa zieleń jest bardziej stonowana.
Mój mąż kocha czerwony (barwy jego ukochanego klubu) I nie miałam wyjścia. Wózek niezależnie od płci miał być czerwony. Ten z tym czarnym paskiem miał być w przypadku Warriora, ale bierzemy Jumperka i dla dziewczynki więc cały czerwony będzie jej pasował
my też mamy czerwony wózek :-) z czarnymi małymi dodatkami :-) a mamy mieć chłopca :-)
madziamadzia
Fanka BB :)
Aga mam do Ciebie pytanie, bo z tego co pamiętam zdecydowaliście się na x-landera x3? Kupowałaś go na Allegro (jeśli tak, to u kogo)? Długo czekałaś?
N
nataliak
Gość
melduje ze wozek zamowiony i zaliczka wplacona. bryka przyjedzie za jakies 2tygodnie
Dziewczyny pozwólcie że tak wtrące sie w watek o wózkach . Jestem mamą lutową i tak jak wy stałam przed wyborem wózka - wiadomo jest tyle konkurencyjnych firm i ogromny wybór że naprawde idze zwariować) Ja jestem posiadaczką wózka Delti Cat i choć wózek otrzymałam w ramach testów to musze powiedzic ze póki co jestem bardzo zadowolona z uzytkowania. Wózek ma obszerna gondoke, super sketne koła i duzą zwrotnośc co sprawia ze prowadząc go juz mi nie przeszkadzaja nasze nierówne chodniki i krawęzniki Fajnie sie podbija, składa sie naprawde do niewielkich rozmiarów co sprzyja naszemu nieduzemu bagaznikowi w aucie) Wózek ma cicho składajaca sie bude tak zeby np nie wybudzic dziecka podczas snu do tego łarwo dostępny kosz na zakupy sparawia ze czuje komfort podczas spacerów) Na plusa tez zasługuje blokada kół i łatwo dostepny hamulec. Niestety tylko waga wózka moze troche zniechceic bo sama gondolka wazy ok 15 kilo no ale jak któś nie musi dzwigac to naprawde moge z czystym sumieniem polecic ten wózeczek) No i wizualnie tez sie jak dla mnie ładnie prezentuje) Wyglada tak:
Obraz 047.jpg | megi231 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
Obraz 047.jpg | megi231 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
reklama
Majowa_Mama
Fanka BB :)
Mój mąż kocha czerwony (barwy jego ukochanego klubu) I nie miałam wyjścia. Wózek niezależnie od płci miał być czerwony.
Ja też mam czerwony wózek tylko, że z beżowymi wstawkami - a będę miała synka :-)