reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
fajny kolorek no i jest parasolka, ja muszę dokupić, ale chyba kupię zwykłą bo te x-landerowskie są drogie, a Oleśka kiedyś pisała, ze te zwykłe też pasują :-)

estragon- nie mieszkam ale ostatnio tam bywam, np wczoraj w ikey i na radzikowskiego... (pracowałam tam jako niania) może widziałaś jakąś ciężarną wczoraj?:)
martina- w hurtowni na św. kingi... Daliśmy za wózek 980zł + parasolka, torba, folia gratis.... Nosidełko nie było ale mamy po świetach sie zgłosić, mamy odłożone i za ten fotelik niecałe 200zł (nie pamietam)

estragon- nie mieszkam ale ostatnio tam bywam, np wczoraj w ikey i na radzikowskiego... (pracowałam tam jako niania) może widziałaś jakąś ciężarną wczoraj?:)
martina- w hurtowni na św. kingi... Daliśmy za wózek 980zł + parasolka, torba, folia gratis.... Nosidełko nie było ale mamy po świetach sie zgłosić, mamy odłożone i za ten fotelik niecałe 200zł (nie pamietam)

hehe my też kupowaliśmy na św. Kingi:) więc twój wózeczek widziałam na żywo, bo zastanawialiśmy się nad tym twoim i nad tym co my wzięliśmy:)

a szkoda, bo myśłałam, że bedziemy razem na spacerki wychodzic:). Jak szłaś na nogach do ikei, to na pewno obok mojego blku:p

a no szkoda, szkoda zawsze można się umówić w jakimś parku ;) np jordana (nie wiem jak sie to piszę) A w ikei byliśmy samochodem, potem podjechaliśmy na radzikowskiego więc pewnie nie szłam koło Twojego bloku;)

reklama
A oto bolid naszego synka:-):

Załączniki

• DSC05545..jpg
    DSC05545..jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 67
  • DSC05543..jpg
    DSC05543..jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 68
  • DSC05542..jpg
    DSC05542..jpg
    22 KB · Wyświetleń: 72