reklama
awru
Fanka BB :)
ja mialam okazję pojezdzic w sklepie "na pusto" wszystkimi... wszystkie się super prowadzą, nie wiem jak z podbijaniem.. mają jak dla mnie dwie podstawowe wady:
1. są ciężkie (ciężko się naciska, więc chyba tez to podbijanie będzie ciężkie)
2. mają małą gondolkę...
to są moje minusy, które zadecydowały, że ich nie brałam dalej pod uwagę...
dzięki Wiolan za info ale już mi przeszło ;-)
witam...czy któraś z Was zaopatrzyła sie w xlandera xa w tym bialo-szarym kolorze...czyli jesli dobrze pamiętam Arctic? bo martwię sie trochę czy ten bialy kolor nie będzie sie za bardzo brudził...ewentualnie czy jest ,możliwość łatwego czyszczenia tego materiału, bo przyznam, ze xlandera na zywo jeszcze nie widziałam i nie wiem jakiej jakości jest ten materiał z którego wykonano elementy tego wózka...
klariss ja również brałam ten kolor pod uwagę ale później się z tego wycofałam - wydawało mi się, że podczas użytkowania będzie się brudził raczej normalnie ale.. jedno zdarzenie.. pomyśl jak włożysz zimą wózek do bagażnika.. wiadomo błoto, śnieg itd itp.. może ona nie wyglądać zaciekawie
no i krewetka ma rację.. są ogromne problemy z zakupem tego koloru bo to wersja limitowana.. ja we wtorek otrzymałam informację, że zarówno kolor Arctic jak i Carbon w ogóle nie będzie dostępny.. ale dziś miła niespodzianka - mają być w połowie maja i ok 20 powinnam mieć już wózek w domu co więcej, cena taka sama jak innych kolorów a wcześniej mówili, że będzie spora dopłata ;-)
Wonka uk
Fanka BB :)
Ciesz sie ,ze nie jestem odosobnionym przypadkiem:-)
Nasz wozek stoi w living roomie i mam ochote ,zeby tam jeszcze chwile postal
robie sobie male przejazdzki co jakis czas,moj maz natomiast bardziej od strony technicznej.
sklada,rozklada,sprawdza wszystkie przyciski,dopompowal kola no i nie omieszkal pokazac go juz calej chyba rodzinie przez skypa
Nasz wozek stoi w living roomie i mam ochote ,zeby tam jeszcze chwile postal
robie sobie male przejazdzki co jakis czas,moj maz natomiast bardziej od strony technicznej.
sklada,rozklada,sprawdza wszystkie przyciski,dopompowal kola no i nie omieszkal pokazac go juz calej chyba rodzinie przez skypa
Właśnie rozglądam się za Q12:-) w sklepie bardzo mi się spodobał, kolezanka tez ma taki i bardzo sobie chwali, zwłascza, ze gondolka jest bardzo duza a jej córeczka urodziła sie w miare duza 57cm i w tych mniejszych gondolkach pojezdzila by jakies 2 miesiace a nie 7:-)Alis fajna bryka
Ja tez chce pochwalić sie bryką Antosia... do kompletu jest jeszcze fotelik i spacerówka... po długich debatach na temat koloru w końcu pozostał bordo...
daj znac jak bedzie sie prowadził:-)
reklama