reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

Toż to cały majątek!! :) Na pewno zakup będzie udany i nie będzie Ci żal pozbyć sie wielkoluda na rzecz małej, leciutkiej parasoleczki :)

Ostatnia edycja:
reklama
ja mialam okazję pojezdzic w sklepie "na pusto" wszystkimi... wszystkie się super prowadzą, nie wiem jak z podbijaniem.. mają jak dla mnie dwie podstawowe wady:
1. są ciężkie (ciężko się naciska, więc chyba tez to podbijanie będzie ciężkie)
2. mają małą gondolkę...

to są moje minusy, które zadecydowały, że ich nie brałam dalej pod uwagę...

dzięki Wiolan za info ale już mi przeszło ;-)

witam...czy któraś z Was zaopatrzyła sie w xlandera xa w tym bialo-szarym kolorze...czyli jesli dobrze pamiętam Arctic? bo martwię sie trochę czy ten bialy kolor nie będzie sie za bardzo brudził...ewentualnie czy jest ,możliwość łatwego czyszczenia tego materiału, bo przyznam, ze xlandera na zywo jeszcze nie widziałam i nie wiem jakiej jakości jest ten materiał z którego wykonano elementy tego wózka...

klariss ja również brałam ten kolor pod uwagę ale później się z tego wycofałam - wydawało mi się, że podczas użytkowania będzie się brudził raczej normalnie ale.. jedno zdarzenie.. pomyśl jak włożysz zimą wózek do bagażnika.. wiadomo błoto, śnieg itd itp.. może ona nie wyglądać zaciekawie
no i krewetka ma rację.. są ogromne problemy z zakupem tego koloru bo to wersja limitowana.. ja we wtorek otrzymałam informację, że zarówno kolor Arctic jak i Carbon w ogóle nie będzie dostępny.. ale dziś miła niespodzianka - mają być w połowie maja i ok 20 powinnam mieć już wózek w domu :yes: co więcej, cena taka sama jak innych kolorów a wcześniej mówili, że będzie spora dopłata ;-)

Ciesz sie ,ze nie jestem odosobnionym przypadkiem:-)
Nasz wozek stoi w living roomie i mam ochote ,zeby tam jeszcze chwile postal:tak:
robie sobie male przejazdzki co jakis czas,moj maz natomiast bardziej od strony technicznej.
sklada,rozklada,sprawdza wszystkie przyciski,dopompowal kola no i nie omieszkal pokazac go juz calej chyba rodzinie przez skypa:happy:

Oto i bryka naszej Majeczki :p kolory w rzeczywistości są o niebo ładniejsze i żywsze, po prostu aparatu w mojej komórce na więcej nie stać...:(

Załączniki

• Zdjęcie0036..jpg
    Zdjęcie0036..jpg
    26,6 KB · Wyświetleń: 96
Alis fajna bryka

Ja tez chce pochwalić sie bryką Antosia... do kompletu jest jeszcze fotelik i spacerówka... po długich debatach na temat koloru w końcu pozostał bordo...

Załączniki

• Alutka 013..jpg
    Alutka 013..jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 89
Alis fajna bryka

Ja tez chce pochwalić sie bryką Antosia... do kompletu jest jeszcze fotelik i spacerówka... po długich debatach na temat koloru w końcu pozostał bordo...
Właśnie rozglądam się za Q12:-) w sklepie bardzo mi się spodobał, kolezanka tez ma taki i bardzo sobie chwali, zwłascza, ze gondolka jest bardzo duza a jej córeczka urodziła sie w miare duza 57cm i w tych mniejszych gondolkach pojezdzila by jakies 2 miesiace a nie 7:-)
daj znac jak bedzie sie prowadził:-)

Alis84 bardzo sie ciesze ze ktos poza mna zdecydowal sie na Jedo :tak:

Tylko ciagle jeszcze zastanawiam sie nad kolorem :szok: Ten ktory Ty kupilas widzialam w sklepie na zywca - bardzo ladny, tylko moj maz nie zgadza sie na wzorki :angry:

reklama
O rany, ale macie piękne bryki dziewczynki...

ja mam wóżek po Antosiu, a gondolkę dokupiłam używaną z allegro - kiedys wklejałam jej zdjęcie z lokatorem Puszkinem :)

musi mi starczyc :)

Do góry