reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
Krewetka, JustMe5, Corina dziewczyny wózki są po prostu świetne i pewnie oczy cieszą, i bardziej teraz tylko maluszka brak.
My jedziemy do domu na świeta i wtedy przywieziemy wózek dla Małego.

HEJ DZIEWCZYNY FAJNY TEMAT PORUSZYŁYŚCIE, SZKODA ŻE NIE ZNALAZŁAM WAS WCZEŚNIEJ : MAM NADZIEJE ŻE SIĘ NIE POGNIEWACIE ALE TEŻ SIĘ DOŁĄCZE. JA MAM TERMIN NA 25 MAJ ALE WÓZECZEK KUPIŁAM JUŻ 2 TYGODNIE TEMU, PONIEWAŻ W PILE KIEPSKO ZE SKLEPAMI Z DUŻYM WYBOREM WÓZKÓW :( NA INTERNECIE SPODOBAŁ MI SIE ESPIRO VECTOR AIR, ALE NIGDZIE W PILE GO NIE BYŁO, POCZEKAŁAM AŻ SPROWDZILI I BYŁAM NIM TAK ZAUROCZONA ŻE OD RAZU KUPILIŚMY. LEKKI ZWINNY DOBRZE WYKONANY MA POZYTYWNĄ OPINIE INSTYTU MATKI I DZIECKA, CO BARDZO WAŻN MA DOBRĄ AMORTYZACJĘ I MA MIĘCIUTKI MATERAC W GONOLI, DODATKOWĄ WKŁADKĘ W SPACERÓWCE TEŻ BARDZO MIĘCIUTKA, I W FOTELIKU OPRÓCZ MIĘCIUTKIEJ WKŁADECZKI KTÓRA CHRONI GŁÓWKĘ MALUSZKA MA TAKĄ WKŁADKĘ SILIKONOWĄ WYPEŁNIAJĄCĄ WGŁEBIENIE W FOTELIKU PRZY NOWORODKU. CZEKAM TERAZ NA 2 DZIDZIUSIA STARSZA CÓRCIA MA 3 LATKA I PRZY TAMTYM FOTELIKU MUSIAŁAM WKŁADAĆ KOCYKI ŻEBY WYRÓWNAĆ I ŻEBY ZUZANKA MIAŁA WYGODNIE I SIĘ NIE ZAPADAŁA :( BYŁO TO UCIĄŻLIWE I BARDZO NIEWYGODNE DLA NIEJ :(.
JUTRO POSTARAM SIĘ WRZUCIĆ ZDJECIA, WÓZEK NIE JEST DROGI ALE TEŻ NIE JEST Z NAJTAŃSZYCH JA W SKLEPIE ZA ZESTAW Z FOTELIKIEM ZAPŁACIŁAM 1360zł WIĘC NIE NAJGORZEJ :) MIMO ŻE SPODZIEWAM SIĘ DRUGIEJ CÓRECZKI WYBRALIŚMY I KUPILIŚMY KOLOR TURKUSOWY BO JEST PRZECUDNY, JAK W SKLEPIE ZAMAWIALI PROSIŁAM ŻEBY ZAMÓWILI TEN KOLOREK BO JAK GO OBEJRZE I STWIERDZE ŻE GO KUPUJE TO BĘDE CHCIAŁA TAKI KOLOR I SIĘ ZGODZILI :) JAK TYLKO KURIER PRZYWIÓZŁ DALI ZNAĆ ZARAZ POSZŁAM I BRAŁAM
NIE BĘDE UKRYWAĆ ŻE WÓZECZEK MA JEDNĄ WADĘ, MAŁY KOSZYK NA ZAKUPY :( MOŻE TO WŁAŚNIE DLATEGO GRATIS JEST TORBO PLECACZEK, A W NIM PRZEWIJAK I PRZEGRÓDKI NA BUTELKI PIELUCHY ITD. OPRÓCZ TEGO W POKROWCACH NA NOGI W GONDOLI I WERSJI SPACEROWEJ SĄ KIESZONKI NA ZAMEK TAM MOŻNA SPOKOJNIE WSADZIĆ PIELUSZKI BĄDZ CIUSZKI NA ZMIANE.
JUŻ NA 2 DZIEŃ PO ZAKUPIE WSADZIŁAM CÓRCIĘ W WERSJE SPACEROWĄ I ZROBILIŚMY SPACEREK PROWADZI SIĘ REWELACJA :) I PO TRAWNIKACH I PO WERTEPACH I PO CHODNIKACH.
TROSZKĘ SIĘ ROZPISAŁAM ALE TO DLATEGO ŻE SAMA WCZEŚNIEJ SZUKAŁAM OPINI NA TEMAT TEGO MODELU I KIEPSKO BYŁO Z DOKŁADNĄ OPINIĄ JAKIEGOŚ UŻYTKOWNIKA, TERAZ SAMA MOŻE POMOGĘ KOMUŚ INNEMU JA JESTEM ZADOWLONA
POWODZENIA W WYBORACH WÓZKA DZIEWCZYNY I DOBRANOC

reklama
Do góry