reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
My też dzisiaj kupiliśmy furę dla Filipka:) Tzn. moi rodzice mu ją sfinansowali:) Wybraliśmy w końcu Tako JumperX z kolekcji 2010 minerals, dla mnie ważne żejest skórzana rączka, bo za nic w świecie nie lubię w dotyku tych gąbek, jakoś tak dziwnie mam:-)
Gratuluje:)
Tez mi sie wydaje ze skorzana raczka lepsza

ja kupiłam ta wkladke z 1 linka, jest ok tylko nie ma ochraniacza tego miedzy nóżkami.............kupowalismy uzywany fotelik maxi cosy cabrio i był bez wkładki na główke a ochraniacze ściochrane więc wymieniłam :)

widzielismy tylko szary. na 90% chcemy zielony ale podoba nam sie tez ciemnoniebieski. na stronie producenta kolory sa troche przeklamane bo zbyt jaskrawe, w rzeczywistosci wygladaja tak jak na tej aukcji: DELTI EMU 6 EL. GRATIS ADAPTERY MAXI COSI X-LANDER (967539093) - Aukcje internetowe Allegro

No to super, ale musze zajrzeć na inną aukcję, albo w ogóle stronkę, bo pracownik allegro usunął tę aukcję :crazy:

Dziewczyny, szczęśliwe posiadaczki wózków - krewetka, JustMe5, corina i pozostałe równie ważne Foremki, fajne macie te bryki :tak:
Ja już nie moge sie doczekać pierwszej jazdy testowej z nowym malutkim Pasażerem i Wy pewnie też :-)

My też dzisiaj kupiliśmy furę dla Filipka:) Tzn. moi rodzice mu ją sfinansowali:) Wybraliśmy w końcu Tako JumperX z kolekcji 2010 minerals, dla mnie ważne żejest skórzana rączka, bo za nic w świecie nie lubię w dotyku tych gąbek, jakoś tak dziwnie mam:-)
dziś w sklepie go oglądałam i podeszła do nas klientka i powiedziała zebysmy go nie brali bo ona kupiła i był fatalny pod kazdym wzgledem :szok:
sam juz nie wiem jaki wybrac duzego wyboru u nas w sklepach nie ma tylko te najtansze spacerówki

czy któras z was moze kupiła Espiro cztero kólkowy Wózek głęboko-spaerowy Baby Dreams GTX z kolekcji 2009 :: BOBAS wózki dziecięce cos takiego widziałam dzis na ulicy w sklepie oczywiscie u nas nie ma przywioza jak zamówie ale w realu zeby pojezdzic podotykac to nie ma

reklama
Ja już zgłupiałam! Tyle osób go chwali, może nie warto brać pod uwagę jednej takiej opinii. Espiro GTX był pierwszym moim typem. Na żywo jednak nie widziałam :(

Do góry