reklama
GratulujeMy też dzisiaj kupiliśmy furę dla Filipka Tzn. moi rodzice mu ją sfinansowali Wybraliśmy w końcu Tako JumperX z kolekcji 2010 minerals, dla mnie ważne żejest skórzana rączka, bo za nic w świecie nie lubię w dotyku tych gąbek, jakoś tak dziwnie mam:-)
Tez mi sie wydaje ze skorzana raczka lepsza
martina969
Filipowa mama
jak tylko zrobie fotki to wrzuce:-) skorzana raczka jednak wg. mnie jest wygodniejsza i przede wszystkim lepsza w dotyku mam nadzieje ze nie bedzie parzyc w lecie:-)
N
nataliak
Gość
justme5 wozek jest super, z klasa! torebka lv obowiazkowa do niego!
aldonta
Fanka BB :)
Aga, z ciekawości zerknęłam na allegro i możesz sobie to dokupić w cenowej wersji "dla ludzi":
Wkładka do fotelika - NOWA + ochraniacze (967805036) - Aukcje internetowe Allegro
Wkładka do fotelika+nakładki na pasy mix kolor (966443782) - Aukcje internetowe Allegro
Wkładka do fotelika+nakładki na pasy mix kolor (966443794) - Aukcje internetowe Allegro
albo trochę droższej;-):
KIDDOPOTAMUS-wkładka dwustronna do fotelika/wozka (949521143) - Aukcje internetowe Allegro
ja kupiłam ta wkladke z 1 linka, jest ok tylko nie ma ochraniacza tego miedzy nóżkami.............kupowalismy uzywany fotelik maxi cosy cabrio i był bez wkładki na główke a ochraniacze ściochrane więc wymieniłam
widzielismy tylko szary. na 90% chcemy zielony ale podoba nam sie tez ciemnoniebieski. na stronie producenta kolory sa troche przeklamane bo zbyt jaskrawe, w rzeczywistosci wygladaja tak jak na tej aukcji: DELTI EMU 6 EL. GRATIS ADAPTERY MAXI COSI X-LANDER (967539093) - Aukcje internetowe Allegro
No to super, ale musze zajrzeć na inną aukcję, albo w ogóle stronkę, bo pracownik allegro usunął tę aukcję
Dziewczyny, szczęśliwe posiadaczki wózków - krewetka, JustMe5, corina i pozostałe równie ważne Foremki, fajne macie te bryki
Ja już nie moge sie doczekać pierwszej jazdy testowej z nowym malutkim Pasażerem i Wy pewnie też :-)
N
nataliak
Gość
No to super, ale musze zajrzeć na inną aukcję, albo w ogóle stronkę, bo pracownik allegro usunął tę aukcję
tu aktualny link: DELTI EMU 6 EL. GRATIS ADAPTERY MAXI COSI X-LANDER (978874409) - Aukcje internetowe Allegro
chyba zdjecia toreb najbardziej odzwierciedlaja rzeczywiste kolory.
dziś w sklepie go oglądałam i podeszła do nas klientka i powiedziała zebysmy go nie brali bo ona kupiła i był fatalny pod kazdym wzgledemMy też dzisiaj kupiliśmy furę dla Filipka Tzn. moi rodzice mu ją sfinansowali Wybraliśmy w końcu Tako JumperX z kolekcji 2010 minerals, dla mnie ważne żejest skórzana rączka, bo za nic w świecie nie lubię w dotyku tych gąbek, jakoś tak dziwnie mam:-)
sam juz nie wiem jaki wybrac duzego wyboru u nas w sklepach nie ma tylko te najtansze spacerówki
czy któras z was moze kupiła Espiro cztero kólkowy Wózek głęboko-spaerowy Baby Dreams GTX z kolekcji 2009 :: BOBAS wózki dziecięce cos takiego widziałam dzis na ulicy w sklepie oczywiscie u nas nie ma przywioza jak zamówie ale w realu zeby pojezdzic podotykac to nie ma
reklama