reklama
Ladny wozeczek, a wzor przypomina mi troche torebki Louis Vuitton. JustMe musisz sobie na spacery z tym wozkiem jeszcze taka torebke sprawic.
Sac Louis Vuitton - Mode et maroquinerie de luxe
Sac Louis Vuitton - Mode et maroquinerie de luxe
Agate, nie kuś! Ehhhhhh, chętnie bym sobie sprawiła, ale większość kaski zainwestowana w synka, więc może przy następnym........:-) Albo mąż mi kiedyś zrobi taką niespodziankę;-) Póki co muszę zadowolić się torbą do kompletu z wózkiem
JustMe, ale Franek ma furę :-)
kurde właśnie tak patrzę, ze na moim foteliku ( x-car) nie mam tego czegoś na główkę, żeby mu podczas jazdy nie latała..
Aga, z ciekawości zerknęłam na allegro i możesz sobie to dokupić w cenowej wersji "dla ludzi":
Wkładka do fotelika - NOWA + ochraniacze (967805036) - Aukcje internetowe Allegro
Wkładka do fotelika+nakładki na pasy mix kolor (966443782) - Aukcje internetowe Allegro
Wkładka do fotelika+nakładki na pasy mix kolor (966443794) - Aukcje internetowe Allegro
albo trochę droższej;-):
KIDDOPOTAMUS-wkładka dwustronna do fotelika/wozka (949521143) - Aukcje internetowe Allegro
Majowa_Mama
Fanka BB :)
Wrzucam tylko fotki gondoli i fotelika samochodowego, bo spacerówki narazie nie rozpakowywujemy (i tak są 3 lata gwarancji, jakby się okazało że coś jest nie tak;-)) tylko znosimy od razu do piwnicy
Będzie się przystojniak woził
martina969
Filipowa mama
My też dzisiaj kupiliśmy furę dla Filipka Tzn. moi rodzice mu ją sfinansowali Wybraliśmy w końcu Tako JumperX z kolekcji 2010 minerals, dla mnie ważne żejest skórzana rączka, bo za nic w świecie nie lubię w dotyku tych gąbek, jakoś tak dziwnie mam:-)
My też dzisiaj kupiliśmy furę dla Filipka Tzn. moi rodzice mu ją sfinansowali Wybraliśmy w końcu Tako JumperX z kolekcji 2010 minerals, dla mnie ważne żejest skórzana rączka, bo za nic w świecie nie lubię w dotyku tych gąbek, jakoś tak dziwnie mam:-)
no własnie ja tez się zastanawiałam nad ta skórzaną rączką ale czy ona nie będzie sie nagrzewała latem w słoncu?ciekawe jak ona się zachowuje pod wpływem gorąca..ja myslałam ze wrazie czego to mozna zamienic ale z tego co widziałam to ona jest tam mocno przytwierdzona a gdzies czytałam ze dziewczyna dodatkowo dostała tą skórzaną albo moze źle zrozumiałam...czy ktos miał doswiadczenie z tymi rączkami. czy skórzana czy piankowa lepsza???
reklama
W tych z gąbki wciąga mnóstwo bakterii ze spoconej ręki i na pewno nie tylko Twojej. A piankowe się nie ładnie obrywają. Widziałam u znajomej na wózku i wygląda strasznie. Oczywiście nie jest to reguła. Ja tam wolę skórzaną