reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
Agate, nie kuś! Ehhhhhh, chętnie bym sobie sprawiła, ale większość kaski zainwestowana w synka, więc może przy następnym........:-) Albo mąż mi kiedyś zrobi taką niespodziankę;-) Póki co muszę zadowolić się torbą do kompletu z wózkiem:-D

JustMe, ale Franek ma furę :-)
kurde właśnie tak patrzę, ze na moim foteliku ( x-car) nie mam tego czegoś na główkę, żeby mu podczas jazdy nie latała..

Aga, z ciekawości zerknęłam na allegro i możesz sobie to dokupić w cenowej wersji "dla ludzi":

Wkładka do fotelika - NOWA + ochraniacze (967805036) - Aukcje internetowe Allegro

Wkładka do fotelika+nakładki na pasy mix kolor (966443782) - Aukcje internetowe Allegro

Wkładka do fotelika+nakładki na pasy mix kolor (966443794) - Aukcje internetowe Allegro

albo trochę droższej;-):

KIDDOPOTAMUS-wkładka dwustronna do fotelika/wozka (949521143) - Aukcje internetowe Allegro

My też dzisiaj kupiliśmy furę dla Filipka:) Tzn. moi rodzice mu ją sfinansowali:) Wybraliśmy w końcu Tako JumperX z kolekcji 2010 minerals, dla mnie ważne żejest skórzana rączka, bo za nic w świecie nie lubię w dotyku tych gąbek, jakoś tak dziwnie mam:-)

My też dzisiaj kupiliśmy furę dla Filipka:) Tzn. moi rodzice mu ją sfinansowali:) Wybraliśmy w końcu Tako JumperX z kolekcji 2010 minerals, dla mnie ważne żejest skórzana rączka, bo za nic w świecie nie lubię w dotyku tych gąbek, jakoś tak dziwnie mam:-)

no własnie ja tez się zastanawiałam nad ta skórzaną rączką ale czy ona nie będzie sie nagrzewała latem w słoncu?ciekawe jak ona się zachowuje pod wpływem gorąca..ja myslałam ze wrazie czego to mozna zamienic ale z tego co widziałam to ona jest tam mocno przytwierdzona a gdzies czytałam ze dziewczyna dodatkowo dostała tą skórzaną albo moze źle zrozumiałam...czy ktos miał doswiadczenie z tymi rączkami. czy skórzana czy piankowa lepsza???

reklama
W tych z gąbki wciąga mnóstwo bakterii ze spoconej ręki i na pewno nie tylko Twojej. A piankowe się nie ładnie obrywają. Widziałam u znajomej na wózku i wygląda strasznie. Oczywiście nie jest to reguła. Ja tam wolę skórzaną :)

Do góry