widze, ze coraz więcej z Was juz ma problem z głowy, gratuluje zakupów...!!!
ja po głębszych zastanowieniach, kombinacjach i moralnych niepokojach
chyba jednak zdecyduje sie na tego mutsy transportera z pompowanymi tylnymi kołami, kurcze, bo tak najbardziej to mi by w każdym względzie odpowiadała maxi cosi mura 4, super wózek, solidnie wykonany można powiedzieć bez wad, ale ta waga...masakra..i jak to 16 kg( stelaż z siedziskiem) wciągnąc na te trzecie piętro?to jest jedyny problem...
a ten mój transporter... bardzo ładny, zwrotny i w porównaniu z murą lekki (10 kg stelaz z siedziskiem), to fakt, że na różnych forach budzi mieszane uczucia, bo brak regulowanego podnóżka, podobno stelaz w niektórych przypadkach ma tendencje do łamliwości...ale wiadomo, ze chyba nie ma wózka IDEALNEGO, każdy ma swoje plusy i minusy...
JustMe5...twój wózek jest piekny, kopara mi opadła i przyznam szczerze, że nigdzie nie znalazłam takiego wzoru, indywidualność totalna...bebecar sa bardzo udanymi wózkami...gratuluje i pozdrawiam
acha i znalazłam na necie fajny sklep internetowy tosia.pl, może juz znacie... fajny, bo dla wiekszosci modeli wózków, jest prezentacja w postaci filmiku, co i jak z danym wózkiem mozna zrobić..przydatna rzecz...no i szczegółowo określone sa dane techniczne...pozecam