reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

fotelik..jpgspacerowka..jpggondolka..jpg

w zwiazku z tym ze zamawiałyśmy z krewetka u tego samego sprzedawcy i moj doszedl wlasnie dzis teraz moja kolej na prezentacje :-) fotki gondolki i fotelika juz w pokoiku małej, spacerowka natomiast z niewyremontowanego jeszcze salonu zwanego "składzikiem":-D

kolorek taki sam (bardzo jestem zadowolona, obawialam sie ze moze za ciemny byc ale jest idealny w sam raz), dodatkowo fotka z fotelikiem na stalazu:-)

reklama
no dziewczęta wreszcie macie wózeczki w domu. moja drudA opcjA był własnie taki xlander i to w takim kolorze własnie ale przerzuciłam sie na tako ale wciaz nie jestem zdecydowana który model. super wózeczki i kolory!!!

evelle postaram sie zrobic zdjecia i mam nadzieje ze juz zdecyduje który ma byc.

Corina, wozek i kolorek ladniutki, taki sam jak kolezanki wczesniej, ktory juz chwalilam. U mnie torba do wozka byla od razu w zestawie z wozkiem 3 w jednym.

Fajne wózeczki, Corina, Twój podoba mi się tak samo jak Krewetki;-)
Frigga, nieźle wykombinowałaś z tą spacerówką:-)
Co do torby, to ja też mam- z wózkowego zestawu i też mi się wydaje, że się przyda:tak: Ma nawet przewijak w środku:happy2:

pojechaliśmy dziś do sklepu żeby przymierzyć wózek do samochodu.. zachodzimy a tam x-landerowe pustki! jeden jedyny xt (3-kołowy) :szok:
sprzedawca powiedział, że w ostatnim czasie producent odnotował rekordową sprzedaż i kolejna dostawa będzie dopiero w maju!! pytanie tylko czy na początku czy na końcu tego maja :confused:
całe szczęście miał jeden egzemplarz na zapleczu odłożony dla klientów i dał nam go przymierzyć..

w tej sytuacji chyba kupimy model z 2009 roku i tyle..

No ja zaryzykowałam i zadatkowałam x-landera energy na majową dostawę, mam nadzieję, że synek poczeka na wózek :-p

Wrzucam foty wózka:

Załączniki

• pics 002..jpg
    pics 002..jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 81
  • pics 004..jpg
    pics 004..jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 82
  • pics 001..jpg
    pics 001..jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 89
Wrzucam tylko fotki gondoli i fotelika samochodowego, bo spacerówki narazie nie rozpakowywujemy (i tak są 3 lata gwarancji, jakby się okazało że coś jest nie tak;-)) tylko znosimy od razu do piwnicy:tak:

Załączniki

• pics 005..jpg
    pics 005..jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 69
  • pics 009..jpg
    pics 009..jpg
    26 KB · Wyświetleń: 65
  • pics 007..jpg
    pics 007..jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Eno, eno ...JustMe - piękna fura, a jaką ma klasę! - Franek będzie miał niezłe branie na spacerach :-)

Do góry