reklama
czyli kupiłaś jednak też torbę :-)
skusiłam się , razem z torba wyszło mi 1566 wiec jeszcze do zaakceptowania
aldonta
Fanka BB :)
skusiłam się , razem z torba wyszło mi 1566 wiec jeszcze do zaakceptowania
no to cena fajna ja mam bez .......torbe kupię pózniej.....taki mój urodzinowy prezent tyko sa w dwóch rodzajach i nie wiem którą, Ty masz chyba ta fajniejszą.............w sklepie nigdy nie ma 2 zeby porównac buuu
aldonta
aldonta ja mam x bag I, wydaje mi się większa i ładniejsza, chociaż żadnej wcześniej na żywo nie widziałam
yyyy to ta bez tych ściąganych boczków??? dobrze widze?
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Super wózeczek...no i kolor fajny...Zobacz załącznik 229617Zobacz załącznik 229618
spacerówka trochę przekłamuje kolory, jeszcze tylko dziabąg niech się urodzi i będzie komplet
koniecznie musie się wietrzyć bo śmierdzi
Pamiętam jak jeszcze chciałam kupić xlandera to chciałam niebieski ale ten kolorek też fajny
Ale zostaliśmy jednak przy tako http://www.tako.net.pl/zdj_big/jumperxpiratz_01_05.jpg
aldonta
aldonta ja mam x bag I, wydaje mi się większa i ładniejsza, chociaż żadnej wcześniej na żywo nie widziałam
masz przy gondoli taka saszetke w komplecie......ciekawa jestem czy sie przyda bo wydaje mi sie niepotrzebnym gracikiem
aldonta
Super wózeczek...no i kolor fajny...
Pamiętam jak jeszcze chciałam kupić xlandera to chciałam niebieski ale ten kolorek też fajny
Ale zostaliśmy jednak przy tako http://www.tako.net.pl/zdj_big/jumperxpiratz_01_05.jpg
widziałam na ulicy , ładnie wygladał prawie jak zywiec , prawie jak xlander i odwrotnie
reklama
masz przy gondoli taka saszetke w komplecie......ciekawa jestem czy sie przyda bo wydaje mi sie niepotrzebnym gracikiem
jest, może na jakieś krótkie wypady żeby nie brać tej większej
yyyy to ta bez tych ściąganych boczków??? dobrze widze?
tak, to ta bez bocznych kieszonek