reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

reklama
Ja muszę się zebrać umówić z przyszłym dziadkiem i pojechać na zakupy wózkowe :) W końcu obiecał pierwszemu wnukowi kupić 'pierwsze cztery kółka'. :)

Dziewczyny, a widziałyście już nowego Tako Warrior ?? Co myślicie o tym wózku?? Jak myślicie, czy ten w kolorze czerwono czarnym pasuje do dziewczynki??
Nowość WARRIOR tako+ fotelik- AUKCJA PRODUCENTA (905566994) - Aukcje internetowe Allegro

Evelle mi tez bardzo się podoba warrior i nie mogę sie zdecydować czy jumper x czy właśnie warrior. ten drugi mnie bardziej inspiruje ale chciałabym go zobaczyć na zywo. ja jestem z Łodzi i nie o nim jeszcze ani widu.czy w Pabianicach moze go gdzieś widziałaś?a kolor czerwony z czarnym dla dziewczynki to taki uniwersalny czemu nie. ja będę miała chłopca i myslę zielony z czarnym bo można sobie komponować kolorki jakie tylko chcesz i jakie są dostępne przy jumperze. a jest w czym wybierać.
Producent wózków i artykułów dziecięcych - TAKO - wózki dziecięce, wózki lalkowe, spacerowe...

Na żywo nie widziałam. Ale Pani ze sklepu wzięła ode mnie numer i jak tylko będą mieli to lecę oblukać. Ten Warrior do mnie bardziej przemawia, bo ma większą gondolkę. A moje majówkowe dziecię zimą będzie miało 6-7-8 miesięcy więc liczę na to, ze mi dłużej posłuży. I są świetnie "obudowane" na zimę. Jumpera tez biore pod uwagę, ale ten warrior ma taki przód zgrabniejszy :)

evelle bardzo cie proszę jak będziesz wiedziała kiedy go będzie mozna zobaczyć to daj mi znać. przejadę sie nawet do pabianic. w łodzi nigdzie go tez nie ma albo nie wiem jeszcze gdzie go juz szukac a jak widzę to sprzedawcy nie kwapią sie do ich sprowadzania bo twierdzą ze to nowość i nie wiadomo jak się sprawdzi.a moze chcą wypchnąć jumpera?.tak jak mówisz ta gondola w jumperze troche jakby za wąska takie mam wrazenie a wymiary warriora bardzo mi odpowiadają. po za tym bardzo mi sie podoba disign ale własnie nurtują mnie te przednie koła.to ładnie wygląda ale nie jestem pewna czy będzie tak płynnie zwrotny jak jumper. nie ma to jak sie go oceni w realu.a juz się napaliłam na ten model i nie wiem czy kupic juz jumpera czy czekac jeszcze za warriorem.ja tez mam termin na 5 maja ale nie sądzę zebys tak długo woziła swoją dzidzię bo w 5-6 miesiąc to powinna juz siedziec i nie będzie chciała lezec w gondoli. ale tez jestem za tym zeby była trochę większa.i w ogóle ile wózków przepatrzyłam to ten ma naprawdę i dobrą cenę i dobre opinie nie ma problemu z serwisem jakby co no i porządnie wygląda.

a skąd macie takie info? od producenta czy od "pana" w sklepie?

Witajcie, przepraszam,że sie wtrące, ale może Wam w czyms pomoge. Otóż od stycznia poluje na x-landera xa w kolorze arctic. poczatkowo mial byc w sprzedaży w polowie marca. Moj mąż molestowal telefonicznie producenta chyba z milion razy, aż w koncu w zeszłym tygodniu dowiedzielismy się,że kolor arctic i carbon bedą dostępne najprędzej w połowie maja:(. Niestety musiałam wiec zrezygnowac z ulubionego koloru, bo nie mam gwarancji,że faktycznie w tym maju będzie. Zdecydowałam sie na kolor ROCKY (też mi się podobał), z tym że x-landery ida jak ciepłe bułki, w moim mieście dostawa dopiero za m-c :szok::szok:. zamowiłam wiec w mieście oddalonym od mojego miejsca zamieszkania o ok 50km. Jak na razie kupiłam sam fotelik, a wózeczek ma byc podobno pod koniec przyszłego tygodnia (oby). Podsumowując, jeżeli któraś z Was jest zdecydowana na x-landera xa z kolekcji 2010, to proponuje nie zostawiac zakupu na ostatnia chwilę, bo naprawdę ciężko je dostac. Natomiast sklepy internetowe w większości oszukują, tzn. wystawiają kolory (arctic, carbon), ktorych nie ma w sprzedaży:wściekła/y:

ps. informacje mam bezposrednio od producenta:tak: Mam nadzieję,że pomogłam. Pozdrawiam kwietniówka:-D

reklama
wronka, ja właśnie zastanawiałam się nad carbon, ale już w lutym wiedziałam ze nie szans na niego wcześniej niż w maju wiec sobie darowałam i wybrałam jungle, w Krk czeka się ok miesiąca na wózeczek, gdyż do sklepu przychodzą po kilka sztuk i są zapisy :szok:

Do góry