reklama
N
nataliak
Gość
awru mysle ze z gondola nie bedzie problemu ale upewnij sie u producenta, najszybciej bedzie zadzwonic, wszystkie nr tel znajdziesz na ich str.
ja tam wlasnie przed chwila dzwonilam z pytaniem czy da rade zamontowac fotelik deltim do x-landera bo dostalismy takowy ale niestety nie ma odpowiednich adapterow. a szkoda bo juz mialam nadzieje na mniej dzwigania przy okazji krotkich wyjsc do sklepu.
a co do kolorow arctic i carbon to z tego co kojarze beda one w sprzedazy tylko przez kilka miesiecy.
ja tam wlasnie przed chwila dzwonilam z pytaniem czy da rade zamontowac fotelik deltim do x-landera bo dostalismy takowy ale niestety nie ma odpowiednich adapterow. a szkoda bo juz mialam nadzieje na mniej dzwigania przy okazji krotkich wyjsc do sklepu.
a co do kolorow arctic i carbon to z tego co kojarze beda one w sprzedazy tylko przez kilka miesiecy.
aldonta
Fanka BB :)
tak chcę właśnie zrobić.. ale myślałam, że na "żywo" też się czegoś dowiem..
ja chcę kolor carbon lub arctic w wersji xq ewentualnie xa
jak to nie ma tych kolorów?? są u Tosia.pl w wersji xa.....chyba że na zywo nie ma????? tez chetnie zerknełabym na carbon spacerowy
X-Lander XA
przyszedł mi dziś wózek:-)
jestem bardzo zadowolona
aż w kartonach kurier przywiózł
spacerówka, gondola i fotelik do auta, dużo dodatków ..
małż miał zanieść do piwnicy, wchodzi i szok, piwinica zalana
to wózek stoi w pokoju
jestem bardzo zadowolona
aż w kartonach kurier przywiózł
spacerówka, gondola i fotelik do auta, dużo dodatków ..
małż miał zanieść do piwnicy, wchodzi i szok, piwinica zalana
to wózek stoi w pokoju
awru
otóż to! nie ma to jak trafić na "kompetentnego" sprzedawcę..jak to nie ma tych kolorów?? są u Tosia.pl w wersji xa.....chyba że na zywo nie ma????? tez chetnie zerknełabym na carbon spacerowy
X-Lander XA
dwie babki zgodnie twierdziły, że te kolory nie są dostępne w Polsce i nie wiadomo czy w ogóle będą.. a jeśli tak to kiedy
lenkaa*
otóż to! nie ma to jak trafić na "kompetentnego" sprzedawcę..
dwie babki zgodnie twierdziły, że te kolory nie są dostępne w Polsce i nie wiadomo czy w ogóle będą.. a jeśli tak to kiedy
Awru ale ty się upewniałas że w necie jest w sprzedaży właśnie ten kolor? Bo może ktoś im zrobił stronę na podstawie katalogu i nikt się nie przejął zbytnio tym że kilku kolorów nie mają dostępnych - jak byłam oglądać wózki w sklepie to pogadałam sobie tam z facetem i on właśnie mówił ze wiele osób się skarży na kupowanie przez internet z tego powodu że są przekłamania w kolorach - pokazują jeden kolor a w sprzedazy mają zupełnie inne dostępne i ludzie się napalają - czasem coś nie doczytają i potem jest rozczarowanie. Więc może skontaktuj się telefonicznie z tym sklepem internetowym .
P.S kurde forum jest zawirusowane - co jakiś czas jak wchodzę na którąś ze stron to mi wyskakuje alarm wirusowy
lenkaa*
aga wózio śliczny - nawet z tą folią ładnie sie prezentuje - kolorki mi się widzą
A futrzak widzę już zaanektował sobie terytorium - coś czuję że jak Tomek będzie leżał w łóżeczku to w tym czasie kareta też będzie miała swojego "lokatora" do spania .
A futrzak widzę już zaanektował sobie terytorium - coś czuję że jak Tomek będzie leżał w łóżeczku to w tym czasie kareta też będzie miała swojego "lokatora" do spania .
reklama
aga wózio śliczny - nawet z tą folią ładnie sie prezentuje - kolorki mi się widzą
lenkaa kolor to ten czerwony z kolekcji 2009, z tym że wózek x-lander X3, mi się bardzo podoba, ma dodatki czarnego i nikt mi nie zarzuci ze jest dziewczęcy..
a kociak wszędzie był, w spacerówce, foteliku, ale jednak gondolka najbardziej przypadła jej do gustu :-)
no zobacZymy, jak Tomek się urodzi, czy nie będzie uważała, że to jest jej wóżek- bo ona była pierwsza hehe