reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

tak chcę właśnie zrobić.. ale myślałam, że na "żywo" też się czegoś dowiem..
ja chcę kolor carbon lub arctic w wersji xq ewentualnie xa

reklama
awru mysle ze z gondola nie bedzie problemu ale upewnij sie u producenta, najszybciej bedzie zadzwonic, wszystkie nr tel znajdziesz na ich str.
ja tam wlasnie przed chwila dzwonilam z pytaniem czy da rade zamontowac fotelik deltim do x-landera bo dostalismy takowy ale niestety nie ma odpowiednich adapterow. a szkoda bo juz mialam nadzieje na mniej dzwigania przy okazji krotkich wyjsc do sklepu.
a co do kolorow arctic i carbon to z tego co kojarze beda one w sprzedazy tylko przez kilka miesiecy.

przyszedł mi dziś wózek:-)
jestem bardzo zadowolona:tak:
aż w kartonach kurier przywiózł :-D
spacerówka, gondola i fotelik do auta, dużo dodatków ..
małż miał zanieść do piwnicy, wchodzi i szok, piwinica zalana:szok:
to wózek stoi w pokoju:rofl2:

jak to nie ma tych kolorów?? są u Tosia.pl w wersji xa.....chyba że na zywo nie ma????? tez chetnie zerknełabym na carbon spacerowy
X-Lander XA
otóż to! nie ma to jak trafić na "kompetentnego" sprzedawcę..
dwie babki zgodnie twierdziły, że te kolory nie są dostępne w Polsce i nie wiadomo czy w ogóle będą.. a jeśli tak to kiedy

moja "córcia" w nowym wózku:-D
nawet nałożona folia jej nie przeszkadza:rofl2:

Załączniki

• DSC02754..jpg
    DSC02754..jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 57
otóż to! nie ma to jak trafić na "kompetentnego" sprzedawcę..
dwie babki zgodnie twierdziły, że te kolory nie są dostępne w Polsce i nie wiadomo czy w ogóle będą.. a jeśli tak to kiedy

Awru ale ty się upewniałas że w necie jest w sprzedaży właśnie ten kolor? Bo może ktoś im zrobił stronę na podstawie katalogu i nikt się nie przejął zbytnio tym że kilku kolorów nie mają dostępnych - jak byłam oglądać wózki w sklepie to pogadałam sobie tam z facetem i on właśnie mówił ze wiele osób się skarży na kupowanie przez internet z tego powodu że są przekłamania w kolorach - pokazują jeden kolor a w sprzedazy mają zupełnie inne dostępne i ludzie się napalają - czasem coś nie doczytają i potem jest rozczarowanie. Więc może skontaktuj się telefonicznie z tym sklepem internetowym :tak:.

P.S kurde forum jest zawirusowane - co jakiś czas jak wchodzę na którąś ze stron to mi wyskakuje alarm wirusowy :wściekła/y:

aga wózio śliczny - nawet z tą folią ładnie sie prezentuje - kolorki mi się widzą :tak:
A futrzak widzę już zaanektował sobie terytorium - coś czuję że jak Tomek będzie leżał w łóżeczku to w tym czasie kareta też będzie miała swojego "lokatora" do spania :-D.

Natalia_Lila, a zastanawialiście się już jak rozwiązać ten utrudniony dostęp do koszyka, czy będziecie myśleć jak zobaczycie wózek na żywo?

reklama
aga wózio śliczny - nawet z tą folią ładnie sie prezentuje - kolorki mi się widzą :tak:
A futrzak widzę już zaanektował sobie terytorium - coś czuję że jak Tomek będzie leżał w łóżeczku to w tym czasie kareta też będzie miała swojego "lokatora" do spania :-D.

lenkaa kolor to ten czerwony z kolekcji 2009, z tym że wózek x-lander X3, mi się bardzo podoba, ma dodatki czarnego i nikt mi nie zarzuci ze jest dziewczęcy..
a kociak wszędzie był, w spacerówce, foteliku, ale jednak gondolka najbardziej przypadła jej do gustu :-)
no zobacZymy, jak Tomek się urodzi, czy nie będzie uważała, że to jest jej wóżek- bo ona była pierwsza hehe

Do góry