reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

otóż to! nie ma to jak trafić na "kompetentnego" sprzedawcę..
dwie babki zgodnie twierdziły, że te kolory nie są dostępne w Polsce i nie wiadomo czy w ogóle będą.. a jeśli tak to kiedy

z tego co wiem to arctic i carbon nie sa z "podstawowej "palety kolorów i maja być kolo maja w sprzedaży

reklama
sytuacja wygląda tak: na początku roku sklepy dostały "wzorniki", zamówienia są realizowane sukcesywnie tzn dostają raz w miesiącu określoną ilość wózków, natomiast carbon i arctic dostępne są w późniejszym terminie - podobno maj

Załączniki

• IMG_0867..jpg
    IMG_0867..jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 59
Gondolkę ma sporo większą od x-landera, pompowane kółka i gondola ładnie ochrania dzidziusia (dosyć wysoka) i mi się ten x średnio podoba (jest taki jakby to nazwać sportowy), a ten mi się podoba od pierwszego wejrzenia, ale nigdzie nic o nim nie ma :(

Ostatnia edycja:
reklama
Awru ale ty się upewniałas że w necie jest w sprzedaży właśnie ten kolor? Bo może ktoś im zrobił stronę na podstawie katalogu i nikt się nie przejął zbytnio tym że kilku kolorów nie mają dostępnych - jak byłam oglądać wózki w sklepie to pogadałam sobie tam z facetem i on właśnie mówił ze wiele osób się skarży na kupowanie przez internet z tego powodu że są przekłamania w kolorach - pokazują jeden kolor a w sprzedazy mają zupełnie inne dostępne i ludzie się napalają - czasem coś nie doczytają i potem jest rozczarowanie. Więc może skontaktuj się telefonicznie z tym sklepem internetowym :tak:.
tak sprawdzałam ;-) ale wolałabym kupić w sklepie stacjonarnym

Do góry