reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Środki lokomocji maluchów

A jednak zakupiłam quinny (w kolorze roller pink 2010).Trochę mi nie odpowiada spacerówka w nim,ale doszłam do wniosku,że albo zostawię ją sobie na lato,ewentualnie sprzedam i kupię coś innego.Miałam ochotę na maxi cosi,ale kolorystyka nie odpowiadała mojej córce(!)i uparła się,że musi być coś z różowym(!):sorry: Wózek jest lekki,a ja mieszkam w samym centrum,więc wystarczy.Fotelik dokupiłam maxi cosi pebble,w wiadomym kolorze:eek: Wózek dostanę koniec marca,początek kwietnia.

reklama
ja zakupiłam bez torby, teraz mam możliwość dokupienia torby i zastanawiam się czy rzeczywiście jest taka niezbędna, może któraś z doświadczonych mam się wypowie? a kubek na napoje?

Ja na szczęście torbę miałam w komplecie. Torba jest potrzebna, można do niej wrzucić pieluszki, nawilżane chusteczki, tetrową pieluszkę, grzechotkę czy też butelkę z herbatką i wiele drobiazgów dla maluszka. A kosz pod wózkiem mamy wolny na zakupy. Poza tym mając torbę do wózka nie potrzebujemy torebki, można do kieszonki wrzucić nasze najpotrzebniejsze duperele tak jak pisała Aga, klucze, portfel itp.

Ja torbe do wozka, tez mialam w komplecie.

Agnieszka, a ja gdybym miala corke, to tez kupilabym wozek z rozem, zaszalalabym, a co!!! Ja nie mam alergii na roz. :-D Sama mam troche rozowych rzeczy...

reklama
czy warto dokupić torbę do wózka?

mysle ze tak. do x-landera niestety sa drogie. na allegro jednak jest cala masa toreb w roznych kolorach za niewielkie pieniadze wiec mysle ze kolorystycznie cos daloby sie dopasowac. zaleta x-bag jest niewatpliwie przewijak co zawsze podwyzsza ceny toreb.
my zdecydowalismy ze kupimy cos w tym stylu: TORBA DO WÓZKA- NAJNOWSZE 34 WZORY !!! (925769007) - Aukcje internetowe Allegro a do tego za 29zl przewijak z motherhood: Podręczny przewijak - | Motherhood.pl

a co do kubka to rozumiem ze chodzi o uchwyt? jesli tak to ja sobie podaruje. teraz mozna kupic takie bajeranckie kubki (np z tommee tippee) z ktorych nic sie nie wylewa nawet jak dziecko go upusci na ziemie wiec spokojnie mozna wcisnac go gdziekolwiek bez obawy zalania wozka.

Do góry