reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

reklama
No to swietnie :) to w takim razie chętnie by ją Emilka nosiła tylko powiedz ile i na jakie dane pieniążków wpłacić :)

Sosnowiczanka mam jakiś problem z wysłaniem ze służbowego komputera priva, napisałam Ci adres na Grupie w "Kontaktach", daj potem znać ile Cię podsumowali na poczcie i na priv dane do zwrotu (w domu odczytam :))

Dziewczyny, zostało mi po Adasiu sporo pieluch rozmiar 3 od 4-9 kg. Pieluchy były kupowane w tesco w Niemczech, przez moją ciotkę. Adaś ich używał i nie miał żadnych uczuleń, odparzeń, bardzo sobie je chwaliłam. Jednak szybko z nich wyrósł i ciocia kupowała nam już większe rozmiary.

Jeśli znacie kogoś kto byłby chętny ODDAM za koszty przesyłki. Są one zapakowane w kartonie. Narazie doliczyłam się ponad 200 sztuk. Myślę że 150 sztuk będzie ważyło do 5 kg, wtedy paczka ekonomiczna wyniesie chyba 13 zł. Zastanawiałam się gdzie mogłabym oddać komuś, może w domu dziecka? Ale najpierw pytam Was. Pozdrawiam.

Nastazja może Majeczki siostra cioteczna, ta która ma ciężką sytuację?Może jej by się przydało?Nawet gdyby miała je za kaładać za 2 miesiące, zawsze to taniej... Albo faktycznie do domu dziecka, do szpitala.. a może są jakies ubogie rodziny niedaleko Ciebie,które mają malucha

Kasiu jeden karton już oddałam znajomej, mam jeszcze jeden 120 sztuk. Chętnie oddam i pomogę. Czekam na wiadomość od ciebie. Aha mogę dać jeszcze trochę ubranek po Adasiu.

Ostatnia edycja:
reklama
Dorotar prosiłaś to wrzucam tu :) Nówki, jakość bawełny super. Plusem również jest to że one są z aplikacją a nie odprasowywanką która sie ściera przy praniu. Motyw zimowy jak widać. Moja takie nosi od listopada do wiosny. Carters 5t to dobre już teraz i spokojnie na następny rok. Ta z podwójnym rękawem to 4t, ale duża. U nich te z bufkami zawsze takie większe.
cena 18 zł, a ta różowa 25 zł

Załączniki

• 253A551_Default.jpg
    253A551_Default.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 45
  • 253A589_Default.jpg
    253A589_Default.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 42
  • 253A667_Default.jpg
    253A667_Default.jpg
    42,6 KB · Wyświetleń: 39
Do góry