reklama
dorotar110
Fanka BB :)
KOTKU a ta sukienka z jakiego jest materiału?? bardziej na lato czy można ją ubrać teraz na święta??
I zastanawiam się czy możemy negocjować cenę???
Zmierzę się dokładnie i jutro tu zajrzę. Bo zastanawiam się czy w piersiach wejdę.
No i dziś to nie wiem czy uda mi się tu zajrzeć, chyba, że jak dzieci wieczorkiem padną.
I zastanawiam się czy możemy negocjować cenę???
Zmierzę się dokładnie i jutro tu zajrzę. Bo zastanawiam się czy w piersiach wejdę.
No i dziś to nie wiem czy uda mi się tu zajrzeć, chyba, że jak dzieci wieczorkiem padną.
kota-behemota
Q & H team
Dorotar, jest elastyczna, nawet bardzo, ale jednocześnie materiał nie jest jakiś cienki, pomierzę Ci ją dokładnie wieczorem, jak Kuba już pójdzie spać rozciągniętą i tak na płasko. Sprawdzę skład materiału i dam znać.
Cena oczywiście do negocjacji, proponuj swoją, zanim ja wrócę do swojej figury, to minie sporo czasu, szkoda, żeby sukienka leżały tyle czasu w szafie.
Cena oczywiście do negocjacji, proponuj swoją, zanim ja wrócę do swojej figury, to minie sporo czasu, szkoda, żeby sukienka leżały tyle czasu w szafie.
dorotar110
KOTA byłabym wdzięczna jakbyś ją dokładnie pomierzyła bo oglądałam dziś ciuszki z naszej giełdy i wpadła mi ona w oko.Tylko czy ja się w nią zmieszę w piersiach. Mierzyłam się i mam 93cm w piersiach
1. Rózowa sukieneczka -stan dobry. George. Rozmiar 3-4 lata ( 98-104)
2. Sweterko -sukieneczka szara z gwiazdkami - rozmiar 140 stan bardzo dobry
3. Sweterek w paski - stan bardzo dobry. rozmiar z metki 8 lat - jest mniejsza bo namoja siostre 7 letnia za maly juz jest - jest jeszcze ze na 128.
4. Fioletowa tuniczka sweterkowa. Stan bardzo dobry. Rozmiar 6-7 lat ( wrazie co zmierze) bo nie ma metki.
5. Czerowan bluzeczka z dlugim rekawem. Stan bardzo dobry. Rozmiar140.
2. Sweterko -sukieneczka szara z gwiazdkami - rozmiar 140 stan bardzo dobry
3. Sweterek w paski - stan bardzo dobry. rozmiar z metki 8 lat - jest mniejsza bo namoja siostre 7 letnia za maly juz jest - jest jeszcze ze na 128.
4. Fioletowa tuniczka sweterkowa. Stan bardzo dobry. Rozmiar 6-7 lat ( wrazie co zmierze) bo nie ma metki.
5. Czerowan bluzeczka z dlugim rekawem. Stan bardzo dobry. Rozmiar140.
Załączniki
Ostatnia edycja:
Załączniki
kota-behemota
Q & H team
Dorotar, dokładne wymiary sukienki:
długość 76cm
szerokość w kl. piersiowej 37,5cm, rozciaga się maksymalnie do 50cm, ale wg mnie to już nieładnie by wyglądało, tak do 45cm byłoby najlepiej.
szer. w biodrach: 43cm, rozciąga się max. do 58-60cm, ale też nie polecam nosić aż tak na maksa rozciągniętego.
rozmiar z metki to angielskie 8, czyli nasza S/36
materiał 93% poliester, 7% elastan, nie jest super cienki, ale na zimę raczej też się nie nadaje, jest porządny.
długość 76cm
szerokość w kl. piersiowej 37,5cm, rozciaga się maksymalnie do 50cm, ale wg mnie to już nieładnie by wyglądało, tak do 45cm byłoby najlepiej.
szer. w biodrach: 43cm, rozciąga się max. do 58-60cm, ale też nie polecam nosić aż tak na maksa rozciągniętego.
rozmiar z metki to angielskie 8, czyli nasza S/36
materiał 93% poliester, 7% elastan, nie jest super cienki, ale na zimę raczej też się nie nadaje, jest porządny.
kasia2011
izi ja bym kocyk chciala tylko powiedz mi ile przesylka by wyszla
reklama
dorotar110
Kurczę KOTA napaliłam się na nią ale czuję, że chyba nic z tego za duże mam cycochy, ech.
Przemyślę jeszcze i dam znać.
VIOLA jaka cena za to szare coś, fioletową tuniczkę i sweterek w paski???
A różowa sukieneczka jest letnia czy nie??
Przemyślę jeszcze i dam znać.
VIOLA jaka cena za to szare coś, fioletową tuniczkę i sweterek w paski???
A różowa sukieneczka jest letnia czy nie??