reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

reklama
Kupinosia, wpadło mi w oko kilka rzeczy bo są słodkie, kilka mamy identycznych, ale niestety Carter's to my nosimy już w rozmiarze 18-24! W mniejszych rękawy są za krótkie.
Kasia też już wyrosła, czy masz "za dużo"?

Mła jedno i drugie ! Za dużo tego i jeszcze paczka przyszła w zeszłym tygodniu od szwagierki...Ja sie zrobiłam straszna minimalistka.
Carters u nas też już większy ale Ola była sporo niższa i to mnie tak ciągle myli. Kasia od początku wyższa co mnie i cieszy i martwi jednocześnie bo np kurtka zimowa robi sie przy krótka a cała zima przed nami. To Carters akurat te 2 pajace, ale cała reszta na pewno jest "przyszłościowa" nawet dla mojej Kaśki :)

Oj, znam ten ból z zimowymi rzeczami. U nas okazało się, że jak się zrobiło naprawdę zimno, spodnie okazały się za małe :/ Musiałam kupić nowe - ale są cieplutkie i w rozmiarze 92, więc może jeszcze w przyszłym roku uda się je nosić (teraz są maksymalnie podwinięte).

Co do ciuszków, to ta polarkowa tuniczka mnie interesowała, ale sprawdziłam i niedawno odłożyłam do pudła podobną z Cartersa w tym właśnie rozmiarze...

Posiadam wyprawke po córci:) 0-3mc Carters;)
IMG_0046.jpgIMG_0047.jpgIMG_0050.jpgIMG_0054.jpgIMG_0051.jpgIMG_0052.jpg

NETKa ja bym chciała tą granatową koszulkę z pumy, więc mozesz wycofac aukcję:) daj mi dane do przelewu na priv a ja napiszę adresik:)

reklama
Hej może ktoś byłby zainteresowany czymś z ubrań mego brata-wszystkie zadbane-to pedant straszny. (pierze wszystko ręcznie haha)żeby pralka mu nie poniszczyła. Powrzucam fotki jakby coś interesowało pyt
ać!IMG_0034.JPGh&M rozmiar S/taka koszula na lato-można rozwinąć rękawy i są wtedy długie.51cm od pachy w dół długość rękawa|65cm od ramienia w dół-15zł-stan idealny

IMG_0036.JPGtommy hilfiger rozmiar M-25zł stan idealny/moze nawet nie noszona|48cm od pachy rękaw mierzony|58cm od ramienia w dół

IMG_0038.JPGriver island-kurde została w domu u mamy-musiałabym sprawdzić
IMG_0041.jpgabercrombie-ta sama sytuacja
IMG_0040.jpgPuma-ta sama sytuacja
IMG_0042.jpgnowa-hollister-rozmiar m to na bank -u mamy została

IMG_0045.jpgzara-rozmiar S 10zł
IMG_0046.jpgabercrombie jest u mamy!!!muszę po to jechać
a te w paski to gap Rozmiar S/48cm od pachy rękaw mierzony i długość od ramienia w dół 60cm-15zł

Załączniki

• IMG_0043.JPG
    IMG_0043.JPG
    92,2 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Do góry