reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam, kupię, poszukuję....

Titanium Baby Buggy kolekcja 2008+folia gratis!!! (425790968) - Aukcje internetowe Allegro
albo ten jeszcze
Spider Solo kolekcja 2008 wyprzedaż tylko 100szt (425789644) - Aukcje internetowe Allegro

a moze ten? tyko czekam na odpowiedz od producenta czy ma folie i pokrowiec na nózki;-)

Gosia-parasolki- spacerówki nie ma znaczenia tak naprawde ale zeby miała i pokrowiec i folie na nózki........... bo u nas to ciagle pada albo wieje jak cholera

ten ładny :tak::tak::tak::-D

my mamy pokrowiec na nóżki ale bezużyteczny bo Emilka tak w niego kopała że się odpinał :sorry2: a folie wolę inną niż mam choć zawsze mam ze sobą dwie :rofl2:

reklama
u mnie mała nie skopuje pokrowac -lubi jak jej zakładam bo wtedy nie wieje jej w buźke jak spi:tak::tak::tak::tak:
ciagle czekam na info jakies od tej hurtowni ??????? bomusze dzis zamowic zeby doszedł do soboty:szok::szok::szok::szok::szok:

ja mam do pół leżącej czasem mi brakuje tego że nie jest do leżącej :baffled: no ale w foteliku w aucie śpi to w wózku też daje rade ;-) najcześciej jak zaśnie to ją przenoszę no ale nie zawsze jest ta możliwość

ten co dałaś z tą dziwną rączką jest do pozycji leżącej ale najcześciej tak mają te zwykłe spacerówki a parasolki jak już mają to są troszkę droższe :baffled:

witajcie, wiem ze troszke wczesnie na parasolke ale uwierzcie mi ze nie mam innego wyjscia bo moje dziecko w zwyklej spacerowce drze sie na potege!!!! nie moge zrobic kroku bo sie drze i drze. to jakas masakra. a odkad mam parasolke pozyczona wreszcie czuje ze zyje. Niestety nie mam innej opcji juz. Chce kupic parasolke z usztywnianymi plecami i obecnie zastanawiam sie nad tymi co ponizej:

DELTIM FROG - rewelacja jak nowy!!!! (432813775) - Aukcje internetowe Allegro kosztuje 419 zl w akpolu i inna za 739 tez w akpolu

Wózek PRIMO ABC Design 2008 - DOSTAWA GRATIS !!! (434407765) - Aukcje internetowe Allegro

co myslicie??

dla mnie ten coneco jest ok, na pewno bedzie praktyczny. ma duzo kieszonek a to sie przydaje, nawet takie miejsce na kubek :tak: A raczki moze wcale nie beda takie zle.
Ja kupilam chico parasolke, byla droga jak cholera i teraz zaluje. najchetniej bym juz ja zmieniala. jedyna zleta to taka ze jest lekka na maxa i w samolocie sie sprawdzila no i ma rozkladane oparcie do pozycji lezacej.
Ale brakuje mi kieszonek np. lub takiej szybki, zeby spr. co maly robi. ciagle tylko muze z boku zagladac.

te 2 nastepne tez fajne :tak:

witajcie, wiem ze troszke wczesnie na parasolke ale uwierzcie mi ze nie mam innego wyjscia bo moje dziecko w zwyklej spacerowce drze sie na potege!!!!

tzn jaka jest róznica między zwykłą spacerówką a parasolkę że co mała w niej innego robi że nie płacze :confused: bo jestem ciekawa o co chodzi :confused:

reklama
zwykla spacerowka to jest taka od kompletu ktora kupilam razem z gondola, na duzych pompowanych kolach. mam wrazenie ze on w niej nic nie widzi bo jest bardziej zabudowana i wg mnie cos jest nie tak z oparciem tzn on zwyczajnie sie zsuwa z niego. Jakis kosmos.

Do góry