reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam, kupię, poszukuję....

reklama
Mam sporo słoiczków które juz nam się nie przydadzą, nie chcę żeby się zmarnowały.

GERBER Jarzynki z rybką po grecku po 6 miesiącu 130gram 4sztuki data ważności 27/03/2010

GERBER Deser tropikalny smakołyk po 9 miesiącu 130gram 1 sztuka data ważności 3/01/2010

GERBER Bukiet jarzyn z cieleciną i kluseczkami po 9 miesiącu 190 gram 2 sztuki 21/05/2010

HIPP sok z soczystej marchwi 3 sztuki 5/12/2008 1/07/2009

BOBOVITA Łagodne risotto z kurczakiem i pieczarkami po 9 miesiącu 190 gram 2 sztuki 12/11/2009

GERBER Warzywa z cieleciną i kluseczkami 190gram 23/11/2009

BOBOVITA Warzywa z delikatna rybą po 9 miesiącu 190 gram 4 sztuki 16/10/2009 oraz 30/11/2009

BOBOVITA Makaron z warzywami w sosie pomidorowym po 9 miesiącu 190 gram 2 sztuki 20/10/2009

GERBER Jarzynki z delikatnym schabem i kluseczkami po 9 miesiącu 190gram 29/04/2010

BOBOVITA Warzywa z kurczakim pod pieczarkową kołderką po 9 miesiącu 190 gram 24/11/2009

BOBOVITA Pomidorowa z indykiem i kluseczkami po 9 miesiącu 190gram 9/04/2010

GERBER Spaghetti z kurczakiem po 9 miesiącu 190 gram 2 sztuki 28/02/2010 oraz 16/03/2010

GERBER Jarzynki z indykiem i ziemniaczkami po 9 miesiącu 190 gram 7/03/2010

GERBER Krem dyniowy z żółtkiem po 6 miesiącu 130 gram 2 sztuki 28/03/2010

Słoiczek 190 gram 3zł, 130gram 2zł ze względu na wagę wolałabym odbiór osobisty w Poznaniu ale mogę wysłać. Cena może ulec negocjacji ;)

Drogie Mamusie :-) Poszukuje detektora tętna płodu, chciałabym słyszec jak mojej Kruszynce bije serduszko. Z drugiej strony, co myślicie, jest to potrzebne? :-)

Drogie Mamusie :-) Poszukuje detektora tętna płodu, chciałabym słyszec jak mojej Kruszynce bije serduszko. Z drugiej strony, co myślicie, jest to potrzebne? :-)
ja nie miałam :no: i nie uważam żeby to było jakoś specjalnie potrzebne jeśli wszystko z dzieckiem jest ok ;-)
ale jeśli czujesz potrzebę to czemu nie masz kupować ;-)

reklama
ja miałam z reszta mam nadal :tak::tak::tak: kupiłam sobie bo tu w uk jest tylko dwa razy USG a KTG jezeli nie ma potrzeby to nie robia wcale a ja bardzo chciałam usłyszec małej serduszko wiec kupiłam:-)

Do góry