reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam, kupię, poszukuję....

jest jeszcze pati i maks na polnej - mają full wozkow :tak:, akpol na krysiewicza (takze 2 duze sklepy blisko siebie).
Jest tez w rondzie na rtajach przy selgrosie na gorze (całkiem całkiem) i w swarzedzu w etc.

reklama
osobiscie nie polecam malucha na obornickiej bo to najdrozszy sklep ze wszystkich podanych wyzej. Wozki maja glownie inglesinny a to cenowo bardzo wysoko :D. w pati i maksie oraz akpolu masz mozliwosc otrzymania rabatu i tam jest najwiekszy wybor.

fakt na obornickiej mają ceny z kosmosu to tak jakby kupic dziecku limuzynę ale wózki extra wiec cena do nich odpowiednia :tak:a Pinka przecież chce kupić wózek za 2 tysiące :-D;-)

a ja tez mam pytanko odnosnie spacerowek parasolek. Jaka bedzie dobra dla 5 miesiecznego dziecka? bardzo fajna mi sie wydaje peg perrego plik 3 ale cena jak dla mnie zabojcza. znacie cos podobnego??

a ja tez mam pytanko odnosnie spacerowek parasolek. Jaka bedzie dobra dla 5 miesiecznego dziecka? bardzo fajna mi sie wydaje peg perrego plik 3 ale cena jak dla mnie zabojcza. znacie cos podobnego??

a nie za wcześnie na parasolkę :confused:

ale jesli musisz to kup taką z pozycją leżącą cena tej peg zabójcza no ale mozesz kupić używaną albo coś innego :tak: ja kupiłam mojej parasolkę dopiero na roczek po tym jak już śniegi ustały ;-) (dałam 300zł bo żal mi było kupic coś czym własciwie po pół roku mało się porusza bo woli biegać) ...wiadomo że po śniegu o ile w tym roku będzie:-D to też lepiej poruszać się czymś większym albo chociaż czymś z dobrymi kołami :tak: a jesli to ma być tylko spacerówka na krótki wypad to też szkoda tyle kasy za nią dać lepiej kupić coś innego za to dziecku a kupić o połowę tanszą :tak:;-)no chyba ze kogoś stać i cena nie gra roli :cool2:

chyba zdecydowanie za wczesnie na parasolke przeciez to malenstwo nawet nie siedzi jeszcze:no::no::no:

ja tez szukam czegos taniego tak do 300 zł bo jest samochód a u nas i tak ciagle pada wiec spacery sa ekspresowe badz ich wcale nie ma

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry