reklama
osobiscie nie polecam malucha na obornickiej bo to najdrozszy sklep ze wszystkich podanych wyzej. Wozki maja glownie inglesinny a to cenowo bardzo wysoko . w pati i maksie oraz akpolu masz mozliwosc otrzymania rabatu i tam jest najwiekszy wybor.
fakt na obornickiej mają ceny z kosmosu to tak jakby kupic dziecku limuzynę ale wózki extra wiec cena do nich odpowiednia a Pinka przecież chce kupić wózek za 2 tysiące ;-)
bo cie walne
dzieki laseczki za info cosik wymysle
a ja tez mam pytanko odnosnie spacerowek parasolek. Jaka bedzie dobra dla 5 miesiecznego dziecka? bardzo fajna mi sie wydaje peg perrego plik 3 ale cena jak dla mnie zabojcza. znacie cos podobnego??
a nie za wcześnie na parasolkę
ale jesli musisz to kup taką z pozycją leżącą cena tej peg zabójcza no ale mozesz kupić używaną albo coś innego ja kupiłam mojej parasolkę dopiero na roczek po tym jak już śniegi ustały ;-) (dałam 300zł bo żal mi było kupic coś czym własciwie po pół roku mało się porusza bo woli biegać) ...wiadomo że po śniegu o ile w tym roku będzie to też lepiej poruszać się czymś większym albo chociaż czymś z dobrymi kołami a jesli to ma być tylko spacerówka na krótki wypad to też szkoda tyle kasy za nią dać lepiej kupić coś innego za to dziecku a kupić o połowę tanszą ;-)no chyba ze kogoś stać i cena nie gra roli
chyba zdecydowanie za wczesnie na parasolke przeciez to malenstwo nawet nie siedzi jeszcze
ja tez szukam czegos taniego tak do 300 zł bo jest samochód a u nas i tak ciagle pada wiec spacery sa ekspresowe badz ich wcale nie ma
ja tez szukam czegos taniego tak do 300 zł bo jest samochód a u nas i tak ciagle pada wiec spacery sa ekspresowe badz ich wcale nie ma
CONECO FLASH(2009) MIEJSCE NA KUBEK I TELEFON (428718570) - Aukcje internetowe Allegro
a co myslicie o tym wozku???????????mnie sie ogólnie podoba ale nie wiem jak z ta rączką bedzie hehe
a co myslicie o tym wozku???????????mnie sie ogólnie podoba ale nie wiem jak z ta rączką bedzie hehe
CONECO FLASH(2009) MIEJSCE NA KUBEK I TELEFON (428718570) - Aukcje internetowe Allegro
nie ciekawe te rączki hehe
a Pinka szukasz parasolki czy tylko zwykłej spacerówki
reklama
Titanium Baby Buggy kolekcja 2008+folia gratis!!! (425790968) - Aukcje internetowe Allegro
albo ten jeszcze
http://www.allegro.pl/item425789644_spider_solo_kolekcja_2008_wyprzedaz_tylko_100szt.html
a moze ten? tyko czekam na odpowiedz od producenta czy ma folie i pokrowiec na nózki;-)
Gosia-parasolki- spacerówki nie ma znaczenia tak naprawde ale zeby miała i pokrowiec i folie na nózki........... bo u nas to ciagle pada albo wieje jak cholera
albo ten jeszcze
http://www.allegro.pl/item425789644_spider_solo_kolekcja_2008_wyprzedaz_tylko_100szt.html
a moze ten? tyko czekam na odpowiedz od producenta czy ma folie i pokrowiec na nózki;-)
Gosia-parasolki- spacerówki nie ma znaczenia tak naprawde ale zeby miała i pokrowiec i folie na nózki........... bo u nas to ciagle pada albo wieje jak cholera
Ostatnia edycja:
Podziel się: