reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam, kupię, poszukuję....

pinka - no to db. ze komus tez sie jeszcze podoba. W sklepie jest drozszy o 100, wiec jesli mi kolezanka, ktora w "gliku" w browarze pracuje nie załatwi, to kupię na allegro. Do wrzesnia mam jeszcze troche czasu, choc nie ukrywam, ze nad morze tez juz bym chyba wolała zbrac parasolke :tak:

reklama
kurcze teraz ja szukam spacerówki z tamtej zrezygnowałam bo za duzo miejsca nam w bagazniku zajmie wiec siedze na allegro i buszuje:-D

Kubala
A ja kupowałam swoją w Dyzio na piątkowie i cena taka sama :tak: jak na allegro może tam by mieli to chicco w podobnej cenie do allegro :confused:

a te kółeczko przednie w tym chicco nie jest za małe :confused: fajnie się prowadzi:confused: bo w mojej są takie jak z tyłu i czasem jak np wjeżdzam do sklepu i trzymam sobie jedną ręką drzwi to przez próg nie mogę wjechać i muszę nogą przytrzymywać i sie rozkraczać :-D

gosia - w sklepie wprowadzils sie super, nikt mi pewnie nie da wyjechac wozkiem na zewnatrz :no: Ryzyk fizyk ;-) Generalnie najbardziej mi odpowiada sposrod tych co widzialam. A powiedz mi moja droga gdzie jest dokladnie tez dyzio :tak:

pinka - moja kolezanka ma x landera. W sumie to duzo miejsca jej nie zajmuje w sam. ale na pewno nie skalda sie jak parasolka. A o parasolke Ci chodzi tak? Bo jak nie to te x landery to rewelka. Całkiem lekkie, wygodne, maja super pokrowiec na nozki, ktory nie zlatuje... Sama bym teraz takji kupila.

Na allegro ich w tej chwili nie ma...podobno schodza jak swieze buleczki ;-)

Kubala ja wziełam do sklepu małą wsadziłam ją do wózka i objechałam cały sklep z nią :-D fakt progów tam nie było by sprawdzić;-)

Dyzio jest w Tesco na piątkowie ul Opieńskiego

tu masz godziny otwarcia przez 7 dni w tygodniu:
pon-sob: 9:00 - 21:00,
niedz 10:00 - 18:00,
tel. 824 16 82
dyzio@blacom.pl

a tu link do ich stronki z tym że nie wszystkie wózki na niej mają ogólnie sklep wielki i mają wszyściutko do dziecka :tak:

dyzio

Kubala ja wziełam do sklepu małą wsadziłam ją do wózka i objechałam cały sklep z nią :-D fakt progów tam nie było by sprawdzić;-)

Dyzio jest w Tesco na piątkowie ul Opieńskiego

tu masz godziny otwarcia przez 7 dni w tygodniu:
pon-sob: 9:00 - 21:00,
niedz 10:00 - 18:00,
tel. 824 16 82
dyzio@blacom.pl

a tu link do ich stronki z tym że nie wszystkie wózki na niej mają ogólnie sklep wielki i mają wszyściutko do dziecka :tak:

dyzio

dzieki, dzieki :tak: Musze sie tam wybrac :tak:

reklama
Do góry