reklama
alacwiertniak
Cwiras
Dziewczyny mam do sprzedania wozek Coneco V4 kolor zielony(ladny jasny zielony),wozek jest 3 funkcyjny -wpinany fotelik .gondola i spacerówka.Cena do negocjacji.Mam rowniez do sprzedania krzesełko do karmienia-posiada ono 2 tacki,regulacje wysokosci,regulacje siedzenia -mozna karmic najmniejszego brzdaca,kolor blekitno czerwony a zapomnialabym to jest fotelik rowniez firmy coneco-baby design .cena rowniez do uzgodnienia.Dla zainteresowanych wszelkie zdjecia lub info przesle na meila .
Mój emeil to alacwiertniak@o2.pl lub gg 10129167.
Pozdrawiam ala
Mój emeil to alacwiertniak@o2.pl lub gg 10129167.
Pozdrawiam ala
JOLI77
Fanka BB :)
Zapraszam na moje aukcje:-)Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Ceny do negocjacji-piszcie
Ceny do negocjacji-piszcie
Wyprzedaje ubranka po mojej córeczce - zapraszam https://www.babyboom.pl/forum/sprze...elka-wyprzedaz-ubranek-dla-dziewczynki-47588/
nowe sa w kolejnym poście na dole strony, bo miałam juz za długi pierwszy post.
nowe sa w kolejnym poście na dole strony, bo miałam juz za długi pierwszy post.
anusia_POZnan
Zaangażowana w BB
Witam serdecznie. A ja mam pytanie odnośnie fotelika do samochodu. Mój małżonek uparł się na fotelik firmy Recaro, która podobno robi tez siedzenia do samochodów wyścigowych. Wiadomo faceci.... Ale ja nie jestem pewna co do tej firmy, czy możecie coś poradzić? Zakładam że fotelik jest bezpieczny ale nie jestem przekonana czy jest wygodny w użytkowaniu... Napiszcie coś mądrego, to pokaże to mojemu
reklama
R
rikapa
Gość
anusia_POZnan a dla jak dużego dziecka potrzebujesz ten fotelik?? bo wtedy mogę Ci coś doradzić :-)
Podziel się: