reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sprzedam, kupię, poszukuję....

no dobra już nie będe taka i napiszę :-p

na pewno z większych "Dyzio" piątkowo w tesco , "Mati i Maks" na ul. polnej
potem w Pestce i większych centrach są "5-10-15 "i inne sklepy z odzieżą dla dzieci :tak:
i w tesco na sklepie są "cherokee" :tak:

reklama
kurcze dziewczyny poszukuje jakis ozdób na torta typu rózyczki itp wiecie moze czy na allegro dostane???? bo szukałam ale jakos nie moge znalesc

kurcze dziewczyny poszukuje jakis ozdób na torta typu rózyczki itp wiecie moze czy na allegro dostane???? bo szukałam ale jakos nie moge znalesc

Pinka na allegro coś tam jest jak patrzałam w marketach u nas są ale z opłatka tylko jak długo poleżą na śmietanie to się robią miękkie ;-) wiec jeśli robisz kilka godzin wcześniej to właściwie się nadają :tak:

a do jakiego torcika mają być te różyczki do weselnego czy jakieś na inną imprezę :confused:;-)

tu masz z allegro różyczki

93- DEKORACJA RÓŻA AGA 3szt (552655721) - Aukcje internetowe Allegro

12-DEKORACJA ROŻA M1 różne kolory (553279279) - Aukcje internetowe Allegro

Dekoracja cukiernicza na ciasta i torty. (560870292) - Aukcje internetowe Allegro

96-DEKORACJA RÓŻA MIKRO 10sztuk (555603790) - Aukcje internetowe Allegro

3-DEKORACJA CUKIERNICZA RÓŻA R3+2listki (559172091) - Aukcje internetowe Allegro

11- DEKORACJA RÓŻA ŚREDNIA R15 (559172100) - Aukcje internetowe Allegro

2-DEKORACJA RÓŻA MERCEDES 3szt (560533074) - Aukcje internetowe Allegro

8-DEKORACJA CUKIERNICZA RÓŻA ALINKI R8 (562370761) - Aukcje internetowe Allegro

6-DEKORACJA RÓŻA Z PĄKAMI (562976916) - Aukcje internetowe Allegro

39 DEKORACJA RÓŻA Z LISTKIEM PERLA 2szt (560533076) - Aukcje internetowe Allegro

możesz też zrobić sama z masy cukrowej lub marcepanowej taka różyczka może leżeć :tak:;-)

wiesz co chce wlasnie spróbowac zrobic torcik na swoje urodziny:tak::tak::tak: dlatego tez ozdóbki mi sa potrzebne

powiedz a jak sie robi te ozdoby marcepanowe?????????

reklama
wiesz co chce wlasnie spróbowac zrobic torcik na swoje urodziny:tak::tak::tak: dlatego tez ozdóbki mi sa potrzebne

powiedz a jak sie robi te ozdoby marcepanowe?????????
Pinka potem ci dam linki do stronek z masą cukrową do niej dodaje się barwnik

idę ubrać małą bo wyszła z kąpieli ;-)

Do góry